SAMURAJ
Alter-header.jpg

Kundcase - Alter Assistans

Kundcase - Alter Assistans

 

Vi fick privilegiet att skapa varumärket för ett assistansföretag med en familjär prägel. Alter Assistans kom till oss med utmaningen att förflytta det förtroende och varumärke som grundarna skapat kring sina egna namn och personliga kontaktnät till företaget de byggt tillsammans. Vi tog fram en komplett identitet från grunden, med helt ny logotyp, grafisk profil, ett levande bildspråk och en samtida människonära tonalitet. Med kundlöftet VARA NÄRA.

Discipliner

Analys, Varumärkesarbete, Copywriting, Filmproduktion, Responsive Web Design, Integrerad kommunikation, Sökmotoroptimering / SEO.


SAMURAJ tog sig an uppgiften att hitta våra kärnvärden på ett sätt som vi inte förväntat oss när man började intervjua våra kunder och vår personal. Man avslöjade sanningar som för oss inte var uppenbara men vi ändå kände var hjärtat i företaget. SAMURAJ lyckades därefter visulisera detta i logotyp,symbol, webb, broschyr och på film. Vi är mer än nöjda med resultatet som i sanning överträffade våra förväntningar. SAMURAJ är sagolikt duktiga på storytelling.
— Anders Eriksson, Alter Assistans