SAMURAJ
lyxx-webb1.jpg

Kundcase - Lyxx

Kundcase - Lyxx

 

Luleåföretaget Lyxx upplever ständiga vårkänslor just nu. Fler kunder hittar dem. Både kvinnor och män har upptäckt att just de behöver Lyxx i sin vardag, inför helgen, till evenemanget och för relationen med sig själv och sin partner. Lyxx har ett heltäckande utbud av tjänster och produkter inom hår, hud och kroppsvård. De har även en butik där de säljer produkter inom respektive område.Varför ständiga vårkänslor? Jo, Lyxx som företag har hittat sin partner inom företagande, inom marknadsföring och det viktigaste - kundvård.

 

Förut kände vi oss vilsna kring hur vi skulle marknadsföra oss. Nu har vi via SAMURAJ en partner i alla frågor som rör vårt företag, inte enbart marknadsföring. Vi har fått mer struktur med en kommunikationsstrategi, marknads- och kommunikationsplaner. Den nya webben med en känsla av lyx och med supertydligt kunderbjudande har verkligen gjort avtryck hos våra kunder. För att inte tala om alla annonserna. Våra kära medarbetare märker av vår nya inspiration att ta Lyxx till nästa nivå.
— Ann Lundmark, delägare Lyxx
Jag minns vårt första möte med SAMURAJ. Vi häpnade över hur de lyssnade, frågade vad vi vill med företaget och hur vi mådde som företagare
— Agneta Engberg-Töyrä, delägare Lyxx