SAMURAJ
Mobilaris-header.jpg

Kundcase - Mobilaris

Kundcase - Mobilaris

 

Mobilaris är ett Luleå-baserat företag som utvecklar beslutsstödslösningar baserade främst på mobil positionering. Kunderna är  industrin, mobiloperatörer, telecom-nätverksägare och myndigheter - både i Norden och övriga världen. Mobilaris ville ta nästa kliv som företag och SAMURAJ har nöjet att vara strategi- och kommunikationspartner i det arbetet alltsedan år 2011.

Kommunikation av ett företag

Mobilaris har idag fem solution areas; Mining Intelligence, Tunneling Safety, Public Safety Solutions, Commercial Location Based Services och National Security and Law Enforcement. Före år 2011 fanns enbart tre. Vårt arbete är att vara bollplank/strateg i positioneringsarbetet samt att på en världsmarknad kommunicera  "The World of Mobilaris" med webben som kommunikationsnav.

Discipliner

Utifrån-och-in-analys, Verksamhetsutveckling, Varumärkesarbete, Copywriting, Art Direction, Filmproduktion, User Experience Design, Responsive Web Design, Fordonsdekaldesign, Tryck, Fotografering, Affärssystemintegration, Integrerad kommunikation, Sökmotoroptimering / SEO.

 

Join the world of Mobilaris

The World of Mobilaris


Under 2011 lyftes accelererad tillväxt in som ett av de starkaste målen i Mobilaris strategi. För att nå ett utmanande mål så krävs en helhetssyn och en tydlighet i kommunikation både internt och externt mot marknad och investerare. I det arbete som Mobilaris genomfört sedan jag kom in har SAMURAJ agerat bollplank i strategi och visionsarbete. Den viktigaste rollen har dock varit att utmana oss i vårt arbete och ifrågasätta det som kan tyckas som självklarheter för att verkligen vara tydliga. SAMURAJ har följt med på resan och hjälpt till att hålla fokus på våra mål även i vardagen och slutligen också i realiseringen av vår kommunikation. SAMURAJ utmanar oss och ifrågasätter för att verkligen skapa tydlighet.
— Mikael Nyström, vd för Mobilaris