Meriterad ledare ny styrelseordförande i Samuraj

Karl-Johan Gramner är sedan 2014 VD på Luleå lokaltrafik och har tidigare haft ett flertal ledande befattningar i Sverige och USA inom Ericsson, Tieto, Bygma Gruppen och Progira Radio Communication. 

 
Samuraj’s styrelse: Tomas Ek, Karl-Johan Gramner, Johanna Öhman, Christer Engberg. Med lång erfarenhet av internationella affärer och ledande befattningar i en rad olika branscher är det en meriterad ledare som nu utsetts till ny styrelseordförande i Samuraj kommunikation AB. 

Samuraj’s styrelse: Tomas Ek, Karl-Johan Gramner, Johanna Öhman, Christer Engberg. Med lång erfarenhet av internationella affärer och ledande befattningar i en rad olika branscher är det en meriterad ledare som nu utsetts till ny styrelseordförande i Samuraj kommunikation AB. 

 

- Det känns oerhört spännande och inspirerande att få det här förtroendet. Bolaget har en riktigt bra mix av kompetenser och verkar i en bransch under förändring. Jag har tidigare erfarenheter av Samuraj från kundperspektivet och vet att det här är ett gäng som alltid gör sitt bästa för att stärka uppdragsgivarens affär, säger Karl-Johan. 

- Karl-Johan är en riktigt bra tillgång för oss när vi nu växlar upp och tar nästa steg på en marknad där digitalisering och bra kundupplevelser är centrala och helt avgörande för framgång. Karl-Johans tydlighet, engagemang, kontaktnät och breda erfarenhet blir en fantastisk tillgång för oss, säger Tomas Ek, VD på Samuraj. 

Samuraj’s styrelse består av Karl-Johan Gramner, styrelseordförande, Tomas Ek, Johanna Öhman och Christer Engberg.  

 
Sara Björnfot