Vi söker en strategisk projektledare

 

Vi tror på smarta idéer som ger resultat. Att föra samman strategi, kommunikation, teknik och design för att skapa upplevelser som höjer varumärken och hjälper människor och verksamheter att växa.

Vi växer tillsammans med våra kunder, och därför behöver vi nu utöka vårt lag med en strategisk Projektledare som bidrar till både kundernas, och vår egna, fortsatta utveckling.

Som Projektledare kommer du att arbeta nära våra kunder, du kommer att hantera deras utmaningar och möjligheter. Det kan handla om att identifiera kärnan i deras varumärke, agera strategiskt bollplank, utreda nya geografiska marknader, lansera nya produkter eller att få medarbetarna att brinna för den stora förändring bolaget står inför. Givetvis får du access till flera skarpa hjärnor inom och utanför Samuraj för att genomföra alla möjliga sorters projekt.

Vi söker dig som:

  • Är strategisk, strukturerad och affärsorienterad. Vår verksamhet bygger på förståelse för våra kunders verklighet, inom allt ifrån bygg och industri till IT, handel och livsmedel. Du har arbetat inom områden som projektledning, försäljning och affärsutveckling. Du har flera års arbetserfarenhet inom detta — i byrå-branschen eller i någon helt annan bransch.

  • Värdesätter relationer och har ett nätverk av kontakter. Med små, stora, online, offline, lokala eller internationella företag. Storleken och läget har ingen betydelse. Vi jobbar med alla typer av projekt, från kända varumärken till coola startups. Försäljning ingår i dina arbetsuppgifter.

  • Föredrar variation och nya situationer. På Samuraj är ingen dag den andra lik.

  • Är van vid snabba leveranser och tajta deadlines.

  • Kan uttrycka dig på både svenska och engelska (tal och skrift). Vi jobbar med företag över hela världen.

Vi erbjuder dig:

  • En schysst mix. Vårt team består av specialister med olika kompetenser, erfarenheter, bakgrunder och personligheter. Med andra ord kompletterar vi varandra väldigt bra.

  • En kreativ och flexibel miljö.

  • En kultur som kännetecknas av nyfikenhet, tillit, mod, omtanke, glädje och utmaning.

  • Ett lag som varje dag försöker vara bättre än dagen innan, på det vi gör och för företagen vi hjälper.


Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Stad: Luleå.
Urval: Sker löpande.

OBS. Tjänsten är tillsatt, men skicka gärna in en spontan ansökan.


 
Johanna Öhman