Samuraj i maj

En månad har i snitt 21 arbetsdagar. Det är mer eller mindre 1512 timmar vi nio Samurajer lägger på koncept, design, copy, film, projekt, strategi, kaffe, kundmöten, mer kaffe och presentationer. Men när man väl får frågan vad vi egentligen gjort, rent konkret, är det desto svårare att blicka tillbaka. Så varför inte en minnesbank?

Vid varje månadsslut kommer vi att lägga ut några av våra personliga höjdpunkter, arbetsinsatser blandat med rent skoj. Och vem är det till för? Tja, till stor del för oss själva, men även för våra följare. Allt får inte plats på vare sig Facebook, Instagram eller interna chattkanaler. När vi summerar varje år vill vi kunna ha något att sammanställa bortom siffror och statistik. Så låt oss börja med maj 2019.


 
 

Seskarö Havsbad & Camping

I Haparandas skärgård hittar du Seskarö Havsbad, en naturskön sommaridyll för både avkoppling och rörelse. Samuraj fick i uppdrag att bland annat göra en ny grafisk identitet och karta över området!

 
seskaro-maps.jpg
seskaro-branding.jpg
 
 
webb1.jpg
 

Gällivare Frakt

2019 fyller Gällivare Frakt 30 år, ett jubileum som firas med förändring! Med design av en ny logga och en webbplats som förmedlar kärnan i varumärket har vi på Samuraj lagt grunden inför nästa etapp. Grattis GF!

 
webb3.jpg
 
 
 

Mobilaris

I mitten av maj tog sig vår filmfotograf Jim och projektledare Hampus till Kristinebergsgruvan, väster om Skellefteå. Under två intensiva dagar (… och kvällar) har de spelat in material inför en kommande film, vi väntar med spänning på resultatet!

 
test1.jpg
mobilaris01.jpg
 
 
 

Olofssons Bageri

Bengt-Olof Olofsson är minst sagt en stark karaktär och profil för den anrika Överkalix-bageriet. I maj började vi släppa sketchserien “Under Bagarmössan"“, där vi får en exklusiv inblick i livet som andra generationens bagare!

 
 
Filip Haraldsson