Samuraj i juni / juli

Sådär ja! Kompaniet är inskrivna från en välbehövlig semester efter ett fullspäckat juni-schema. Och lika snabbt som semestern passerat förbi, lika snabbt har det gått att komma in i de rutiner vi som allra hastigast lämnade bakom oss. En sammanfattning av juni borde kommit tidigare, men när det är ens egen blogg står dörren öppen för total anarki och mönsterbrytning (vi klarade en månad…). Hur som haver, här kommer ett hopkok av vad som hänt sedan sist - hela juni och en bit in på juli. Trevlig scrollning!


 
 
 

Mobilaris

I juni fick vårt filmcrew lägga fullt fokus på Mobilaris. En produktlansering och påbörjade rekryteringar resulterade i tre filmer. Och hur dessa blev, ja det kan ni se nedan!

mob1.jpg
mob2.jpg
 
 
 
keps4.jpg
 

Kepssäsong

Nåväl, det var väl inte soligt alla dagar under sommaren. Men för säkerhetens skull tog våra eminenta designers fram en klubblagsinspirerad keps för att konkurrera ut snapbacks och baseballkepsar en gång för alla. Hör av dig om du är sugen på en!

keps3.jpg
 
 

Seskarökepsen

Som om man kan få nog av kepsar? Nä, fråga valfri hiphoppare. Till våra vänner på Seskarö Havsbad & Camping tog vi fram en riktigt schysst keps, perfekt för en sommar i naturen!

 
keps1.jpg
 
 

Posters

En postermaskin må låta som en skrivare, men resultatet blir mycket bättre. Kanske för att den är 3x så stor. Det har bland annat blivit posters till NYAB:s kontor, som sneakpeaken här nere visar.

nyab.jpg
 
 

Podcast: Mining Frontrunners

Det allra senaste (…och bästa enligt skribenten) avsnittet av Mobilaris podcast Mining Frontrunners släpptes precis i rätt tidpunkt. Det vill säga just när alla börjat tröttna på sommarpratare…

podcast.jpg
 
 
Filip Haraldsson