Samuraj i augusti

Augusti, den sista sommarmånaden och språngbrädan in till hösten. Det är lite som företagarnas årsskifte, fast efter ett sommaruppehåll. Här på Samuraj brukar det betyda färre uteluncher men desto fler projektuppstarter. Tempot skruvas upp, idéer ska kläckas och… tja, idéerna ska genomföras. Här följer en liten vink av vad vi har sysslat med senaste månaden.


 
 
bc.jpg
1.jpg
 
AI-logo.png
 

Arctic Infra
Det nystartade bolaget Arctic Infra ska som namnet signalerar syssla med just infrastruktur. Som systerbolag till våra vänner på Gällivare Frakt vill de positionera sig som en pålitlig aktör i Norrbotten och Västerbotten, med fokus på miljö och passionen för hantverket.

Resultatet? Logotyp, hemsida och aktiviteter på sociala medier!

AI-3.jpg
 
 
 
arcticinfra_snacket01.png
arcticinfra_arbetet01.png
arcticinfra_attityden01.png
 
 
 
 

Integralt Ledarskap®
Konsultföretaget Petrina & Partners jobbar med att träna ledare och utveckla verksamheter där engagerade medarbetare leder till bättre lönsamhet. Integralt Ledarskap® är deras utvecklingsprogram som genom åren tränat över 300 chefer. Ett sådant vinnande koncept, och registrerat varumärke, behövde en uppfräschad logotyp. Under månaden har vi även startat ett strategiskt varumärkesarbete med Petrina & Partners, signerat Samuraj-metoden™.

 
IL-logo-primary.png
 
petrina-tshirt.jpg
 
 
 
swe-hat2.jpg
 
 

Swebor
I slutet av augusti begav sig våra designers till Swebors anläggning i Jokkmokk för en presentation av deras grafiska profil och den praktiska tillämpningen av den. De passade även på att ta med några goodie bags – bland annat med denna mocka-inspirerade keps!

 
 
Filip Haraldsson