Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy hjälper dig bland annat att förstå vilken slags information vi samlar in och hur denna används.

Genom att godkänna policyn på webbplatsen så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Hantering av kund- och partnerinformation 

Du kan besöka vår webbsida utan att uppge någon personlig information. Vi noterar bara data som ej är personligt relaterad såsom IP-adress, refererande sida etc. i statistiksyfte. Denna information används endast för att förbättra vårt utbud och vi kan inte koppla denna information direkt till dig. Personliga data lagras endast efter det att du frivilligt lämnat dina uppgifter.

Genom att du kontaktar oss via våra formulär samtycker du till att Samuraj Kommunikaton AB lagrar de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras internt och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna tillfredsställa dina behov som intressent och ge dig bättre service. Du har givetvis möjlighet att när som helst kontakta oss för att se de personuppgifter vi register för om dig. Informationen lagras bara så länge den måste enligt gällande lagar, om inte du godkänt fortsatt användning av informationen.

Datasäkerhet

Vi skyddar vår webbsida och andra system med hjälp av tekniska och organisatoriska arrangemang mot förlust, skada, åtkomst, ändringar eller spridning av din data av icke auktoriserade personer.

Facebook-pixel 

På vår webbplats använder vi en ”Facebook-pixel” från Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Med hjälp av denna kan användarnas beteende spåras efter det att de har tittat eller klickat på en Facebook-annons. På så sätt kan vi samla in information om Facebook-annonsernas effekt för statistiska och marknadsföringsrelaterade ändamål.

Uppgifterna som samlas in på detta sätt är anonyma för oss och och har ingen möjlighet att koppla dem till användarens identitet. Däremot lagras och bearbetas uppgifterna av Facebook på så vis att de går att koppla till respektive användarprofil och Facebook kan också använda uppgifterna för egna marknadsföringsändamål i enlighet med Facebooks integritets- och sekretesspolicy (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan ändra inställningar för Facebook och dess partners möjlighet att visa annonser innanför och utanför Facebook på Facebooks plattform.

Facebook-pixeln används även för remarketing, för att bygga så kallade Custom Audiences. Det möjliggör för våra webbplatsbesökare, som är intresserade av våra produkter, att se relevant reklam och få erbjudanden via vårt nätverk på Facebook.

Kontakt 

Om du har frågor kring inhämtandet, hanteringen eller användningen av din personliga information eller om du vill veta mer om, göra ändringar i, blockera eller stryka personlig information kan du kontakta oss via uppgifterna du hittar i sidfoten.