Vi söker en fullstackutvecklare till Samuraj

Våra kunder är exceptionellt bra på det de gör. De ställer lika höga krav på oss, som de ställer på sig själv. Vi söker dig som varje dag gör vad som krävs, och som varje dag vill bli bättre än vad du var igår.

Samuraj

Som utvecklare på Samuraj kommer du ingå i ett kreativt team som består av strateger, projektledare, filmskapare, designers, copywriters och utvecklare. Alla har en gemensam drivkraft – att skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.

Vi söker en utvecklare som briljerar. Du skapar högkvalitativa, flexibla och användarvänliga webbplatser och applikationer. Tjänsten passar för dig som kan utgå från behov och nytta för användare såväl som beställare. Att du är välstrukturerad och kan planera, estimera samt motivera din egen arbetstid, är förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Du drivs av att hitta den för ändamålet optimala lösningen. För oss innebär det att du kan vara pragmatisk när situationen kräver det, men även att du undersöker nya tekniker och metoder för att utveckla enskilda leveranser och Samuraj i stort.

Vi erbjuder dig

Spännande projekt för företag inom olika storlekar, branscher och geografier där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utveckla kommunikation som utmärker sig.

Du välkomnas till en kultur av trygghet, självkänsla och utveckling, som ger dig förutsättningar att nå din fulla potential. Är du en Samuraj utmanar vi dig, men vi hjälper också dig när du faller. Du är en del av vårt lag och vi vill varandras bästa.

En föränderlig arbetsplats med en ständig strävan framåt. Samuraj har utvecklats väl och vi rekryterar nu för att möta marknadens ökade efterfrågan. Utifrån nuvarande förutsättningar, med en fortsatt hög dos av nyskapande i samtliga av företagets delar, räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

Arbetsuppgifter

Engagemang och nyfikenhet tillsammans med ett välstrukturerat arbetssätt är nycklar för att lyckas i tjänsten som utvecklare på Samuraj. Ditt primära fokus är att förvalta och utveckla nya funktioner och webbplatser för våra kunder. Det kan vara allt från att skapa ett nytt formulär, implementera en ny bokningsfunktion, till att implementera en betallösning med Swish, eller bygga en helt ny webbplats, e-handel eller varför inte en app. På Samuraj kan vi garantera att du kommer ha varierande och spännande uppgifter varje dag.

Vi söker dig som

– Har kunskaper inom HTML, CSS, PHP och Javascript.
– Kan anpassa webbplatser för alla skärmstorlekar på ett effektivt och bra sätt.
– Har en ständig vilja att utvecklas.
– Är engagerad, trevlig, ärlig, saklig och ansvarsfull.
– Kan motivera och förankra beslut, internt och i dialog med kund.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av samtliga eller något utav följande områden.

– GIT.
– WooCommerce.
– NodeJS.
– Javascript ramverk, såsom Angular, NextJS, ReactJS eller React Native.
– Mobilapplikationsutveckling.
– WordPress.
– Flutter.
– Gutenberg.
– Annan typ av programmeringserfarenhet.

Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten utgår från kontoret i Luleå eller Stockholm. Det är en heltidstjänst och vi önskar att du börjar så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdatum – 14 oktober.

Kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare: emil.vidmark@samuraj.se, +46(0)72 213 04 02.

Välkommen!

more?

Brand

Strategy

Content

We are a communications agency with the capacity, depth and knowledge to take you where you want to be. Preferably further. Here you can see a sampling of the services we provide, but this field has more weird words than a rap battle, so our best advice is to just tell us what your goals are and we’ll get there together.

Brand

Brand strategy

Identity

Graphic profile

Logotype

Strategy

Communications strategy

Media strategy

Media plan

Search Engine Optimisation (SEO)

Target audience analysis

Inbound marketing

Digital marketing

User Experience (UX)

PR

Content

Web design

Web development

App design

App development

Copywriting

Graphic design

User Interface (UI)

Ongoing production

Print design

Social media