Arvidssons Takstolar väljer Samuraj som kommunikationspartner

Familjen Arvidsson har en lång tradition av att arbeta inom träindustrin. Med bakgrund från två generationers hantverkare grundade Johan Arvidsson vad som skulle bli en av Sveriges ledande leverantörer av takstolar. Bröderna Richard och Robert anslöt till företaget och tillsammans har trion byggt ett företag som inte bara är branschledande, utan som också haft en obruten tillväxt sedan 2011.

Filip Haraldsson

Copywriter

Sedan Arvidssons Takstolar grundades har det skett en kontinuerlig utveckling för att bygga smartare, mer effektivt, och till högre kvalitet, och nu var det dags att även utveckla företagets identitet. Både för att positionera företaget rätt på marknaden för dagens verksamhet men också för att ta höjd för framtida planer och behov. Samuraj har fått förtroendet att skapa Arvidssons Takstolars nya varumärke och webbplats.

Vi har lagt stor vikt vid att lära känna och förstå bröderna Arvidsson och deras verksamhet, historia såväl som framtidsplaner och vision, för att kunna genomföra en uppdatering som inte bara är estetiskt tilltalande, utan träffar rätt. Vi vill i alla projekt leverera resultat som vår kund inte bara kan stå för, utan som blir ett förverkligande av drömmar och ambitioner som man kanske själv inte kunnat uttrycka fullt ut. Det blir kanske särskilt viktigt för ett familjeägt företag som Arvidssons Takstolar, där den personliga identiteten på många sätt blir ett med företaget.

Nu fortsätter Arvidssons sin resa mot att lyfta hela Sveriges tak ännu högre och efter en lyckad varumärkeslansering får Samuraj förnyat förtroende att hjälpa företaget utveckla sin marknadskommunikation löpande. Vi är riktigt pepp på allt vi ska göra härnäst tillsammans med bröderna Arvidsson.

Djupdyk i varumärkes- och webbprojektet här. Om du är intresserad av att veta mer om Samuraj och hur vi kan skapa värde för ditt företag – kontakta oss!

more?

Brand

Strategy

Content

We are a communications agency with the capacity, depth and knowledge to take you where you want to be. Preferably further. Here you can see a sampling of the services we provide, but this field has more weird words than a rap battle, so our best advice is to just tell us what your goals are and we’ll get there together.

Brand

Brand strategy

Identity

Graphic profile

Logotype

Strategy

Communications strategy

Media strategy

Media plan

Search Engine Optimisation (SEO)

Target audience analysis

Inbound marketing

Digital marketing

User Experience (UX)

PR

Content

Web design

Web development

App design

App development

Copywriting

Graphic design

User Interface (UI)

Ongoing production

Print design

Social media