Linjemontage väljer Samuraj som kommunikationspartner

I närmare 30 år har Linjemontage levererat elkraft till Sveriges och Norges nätbolag, industrier och offentliga aktörer. Nu ska företaget möta den ökade efterfrågan av hållbar energiförsörjning och väljer kommunikationsbyrån Samuraj som partner för att stärka attraktionskraften för Linjemontage som arbetsgivare och entreprenör.

Filip Haraldsson

Copywriter

Linjemontage är grundat i Grästorp år 1993. Sedan dess har Linjemontage etablerat 17 kontor i Sverige och ett kontor i Norge med drygt 200 anställda inom koncernen. Företaget omsätter 1,2 miljarder och ägs till 85% av det indiska företaget Kalpataru Power Transmission. I takt med att industrin ska bli fossilfri, fordon elektrifieras och verktyg digitaliseras ökar efterfrågan av energi. Nu förbereder Linjemontage för den fortsatta tillväxtresan och anlitar kommunikationsbyrån Samuraj.

– Samuraj delar vår vision och kan hjälpa oss att kommunicera den på rätt sätt. Vi är mycket glada över att inleda ett samarbete med Samuraj som utmärker sig genom att vara lyhörda och proaktiva rådgivare. Det är tydligt att Linjemontage intressen kommer först och att Samuraj sätter en stolthet i att uppnå våra mål, tillsammans med oss, säger Benny Ericsson, regionansvarig på Linjemontage.

– Entreprenörsandan i Linjemontage är djupt rotad efter snart 30 framgångsrika år. Det är inspirerande att kommunicera för en så välmående verksamhet som har en lika imponerande historia som framtidsvision. Vi ser fram emot att lyfta fram alla fina värden som Linjemontage skapar för sina anställda och kunder, säger Johanna Öhman, vd på Samuraj.

I uppdraget som kommunikationspartner ingår strategisk rådgivning, planering och genomförande av kommunikationsplan samt produktion av webb, video och annonsmaterial. Vi har precis lanserat Linjemontage nya webbplats, ta en kik här och låt oss veta vad du tycker!

more?

Brand

Strategy

Content

We are a communications agency with the capacity, depth and knowledge to take you where you want to be. Preferably further. Here you can see a sampling of the services we provide, but this field has more weird words than a rap battle, so our best advice is to just tell us what your goals are and we’ll get there together.

Brand

Brand strategy

Identity

Graphic profile

Logotype

Strategy

Communications strategy

Media strategy

Media plan

Search Engine Optimisation (SEO)

Target audience analysis

Inbound marketing

Digital marketing

User Experience (UX)

PR

Content

Web design

Web development

App design

App development

Copywriting

Graphic design

User Interface (UI)

Ongoing production

Print design

Social media