Ny VD på Samuraj

”Det känns inspirerande att få det här förtroendet, och det största av allt är att få vara en del av ett lag som varje dag försöker vara bättre än dagen innan, på det vi gör och för företagen vi hjälper. Med både hög kompetens och en stor dos lekfullhet” säger Johanna Öhman.

Johanna Öhman

CEO

”Johanna har tidigare haft rollen som Key Account Manager och visat sig vara en riktig Samuraj som bär en djup passion för företaget. Nu börjar Samuraj en resa som vi alla länge packat inför, och nu med Johanna vid rodret. Hennes energi och nyfikenhet kombinerat med en förmåga att hitta vinnande lösningar för båda parter i affärssammanhang är en stor tillgång för ett växande Samuraj” säger Karl-Johan Gramner, styrelseordförande i Samuraj.

Samuraj är en kommunikationsbyrå som grundades år 2013. De senaste åren har Tomas Ek haft rollen som VD. Tomas kommer fortsätta i företaget, men nu med projektledning, sälj och konceptutveckling.

more?

Brand

Strategy

Content

We are a communications agency with the capacity, depth and knowledge to take you where you want to be. Preferably further. Here you can see a sampling of the services we provide, but this field has more weird words than a rap battle, so our best advice is to just tell us what your goals are and we’ll get there together.

Brand

Brand strategy

Identity

Graphic profile

Logotype

Strategy

Communications strategy

Media strategy

Media plan

Search Engine Optimisation (SEO)

Target audience analysis

Inbound marketing

Digital marketing

User Experience (UX)

PR

Content

Web design

Web development

App design

App development

Copywriting

Graphic design

User Interface (UI)

Ongoing production

Print design

Social media