Hampus – Samurajs nya projektledare

Hampus – Samurajs nya projektledare

Hampus – Samurajs nya projektledare

Hampus kommer från Borås men bor sedan några år tillbaka i Luleå med sambo och dotter. Hampus har tidigare bott i både Åre och Kanada, med skidåkning som den gemensamma nämnaren. Hampus kommer närmast från rollen som Försäljningschef, men är även egenföretagare vid sidan om.

Vi säger varmt välkomna! Vad kul att äntligen ha dig på plats, hur känns det att vara här?

Helt fantastiskt! Det är väldigt inspirerande att komma till en plats där människor är kreativa och proffs på det de gör.

Hur kom det sig att du sökte hit?

Jag vill framförallt jobba i en kreativ miljö med människor som vill göra skillnad.

Vad har du gjort tidigare?

En hel del! Jag har erfarenhet av hotell, turism, entreprenörskap, försäljning… och prickat av en säsong i Kanada!

Vad kommer du bidra med hos Samuraj?

Jag kommer tillföra ännu mer struktur och ordning i det dagliga arbetet. Men jag kommer även att arbeta strategiskt och kreativt tillsammans med kunderna. Och förhoppningsvis inspiration och allmän glädje i lokalerna!

Och Hampus, du är egenföretagare på sidan om, vad är det du sysslar med då?

Jag driver och utvecklar en e-handelsmarknadsplats tillsammans med min bror. Vi kommer att låta konstnärer och designers använda vår plattform för att exponera och sälja deras verk – foton, illustrationer och posters. Vi lanserar hela konceptet nu till sommaren!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.