Samuraj är ett svenskt konsultbolag som utvecklar företags förmåga att sälja, ta bättre betalt, och få ut mer av sina resurser och medarbetare.


Mätbara resultat säger mer än allt annat. Se över våra kundberättelser.

 
 
 
 

"Samuraj är mästare på storytelling!"

Anders Eriksson, ALTER ASSISTANS

 
Samuraj-img-alter.jpg
 
 

Vi bidrar till att stärka

 
 
Samuraj-01.jpg

Kunderbjudande

Din vinst påverkas inte bara av det du säljer, utan hela kundupplevelsen från början till slut; detta inkluderar produkten, köpprocessen, er support, samt hur ni hanterar kundrelationer över tid.

 

Försäljning

Med en tydlig och enkel köpprocess har du 62% högre sannolikhet att vinna en affär. Och kunder som genomgått en smidig köpprocess klagar mindre, ångrar mindre och har högre sannolikhet att återkomma.

 

Varumärke

Ett starkt varumärke bygger lojalitet och tillgivenhet, men skapar även reellt värde utöver dina fysiska tillgångar. Det driver alltså även företagets totala värde.

 

Företagskultur

Dina medarbetare är ditt viktigaste system. En engagerad medarbetare är 44% mer produktiv än en nöjd medarbetare, men en inspirerad medarbetare är 125% mer produktiv än en nöjd medarbetare.

 

Några av våra kunder

gray_bg.png
 
 

Allt vi gör har en anledning.

“Allt vi gör har en anledning. Ett syfte. Varje insats ska flytta nålen närmare målet. Vi ska alltid veta att det vi gör idag för oss närmare där vi vill vara imorgon.”


Tomi Skantz, VP & Brand Strategist

 
TomiSkantz.jpg
 

Se vad vi åstadkommit hittills för våra kunder.

 
darkblue.png