IFK Luleå väljer Samuraj som partner

IFK Luleå väljer Samuraj som partner

IFK Luleå grundades år 1900 och har spelat en viktig roll i Luleås och Norrbottens fotbollshistoria. IFK Luleå lägger nu grunden för en framgångsrik, spännande och intressant framtid. Nyligen vann laget division 2 och direktkvalificerade sig därmed för division 1 spel kommande säsong. Avancemanget är ett startskott för framtiden.

– Under de senaste åren har vi målmedvetet utvecklats på bredden och tar med stolthet ett stort samhällsansvar i den ungdomsverksamhet som IFK bedriver. Det är Norrbottens största med drygt 600 stycken aktiva ungdomar. Vi har bakom kulisserna arbetat stenhårt under denna säsong för att skapa förutsättningar för framtiden. Vi har på många områden identifierat vad som saknas och vad vi tillsammans behöver göra för att skapa förutsättningar att lyckas sportsligt på lång sikt, med ett fokus på hållbarhet. Vi kommer att dela med oss av fler glädjande nyheter inför kommande säsong. Valet av Samuraj som partner är ett mycket viktigt steg för framtiden, säger Ingemar Ek, vice styrelseordförande IFK Luleå.

– IFK Luleå gör väldigt mycket bra och spelar en betydande roll för den lokala samhällsutvecklingen. I dessa tider är det av yttersta vikt att kommunicera vem man är, vad man står för och vad man gör. Det skapar godast möjliga förutsättningar för framgång. I en så omfattande verksamhet som IFK Luleå bedriver gäller det att få med sig samtliga intressenter. Ledorden i detta samarbete kommer att vara framtid och tillsammans. Vi är stolta över det förtroende IFK Luleå gett oss, och vi är mer än taggade på att bidra till IFK Luleås resa, säger Johanna Öhman, VD på Samuraj.

Om IFK Luleå

IFK Luleå är en del av historien samtidigt som föreningen bygger för framtiden som Luleås äldsta och största fotbollsklubb – grundad år 1900, med över 600 aktiva ungdomar, samt herr- och framtida damlag. 2019 vann herrarnas representationslag division 2 och är klara för division 1 kommande säsong.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.