Johan Larsson blir ny Styrelseordförande i Samuraj

Johan Larsson blir ny Styrelseordförande i Samuraj

Johan Larsson blir ny Styrelseordförande i Samuraj

Samuraj grundades i Luleå år 2013 av Tomas Ek och Ulf Lindqvist med ambitionen om att vara nästa generations kommunikationsbyrå. Lite mer jordnära, och med rakare rör. Johan Larsson tillträder nu i september som Styrelseordförande och går även in som delägare.

– Samuraj har utvecklats bra under sina första sex år, vi har i grunden ett mycket starkt lag. Johan Larsson känner vi väl till då vi haft förmånen att få ta del av och bidra till NYAB:s resa sedan 2016. Han delar vår syn på Samuraj, vår potential, vad marknaden behöver och vad vi har att erbjuda, säger Tomas Ek, grundare av Samuraj.

– Vi har arbetat mycket med den interna kulturen under de två senaste åren. Vi har fundamentet på plats. Kärnan, själen, ”laget före jaget”-andan. Vi är redan bra, och vi satsar nu på att ta nästa steg. Den utvecklingen kommer genom nyansskillnader i utförande och strategi tillsammans med en fortsatt hög dos av kreativitet och nyskapande i samtliga av bolagets delar, säger Johanna Öhman, VD på Samuraj.

– Tyvärr kan jag inte trolla, men jag har goda erfarenheter från att skapa ett klimat där individer och bolag sammanflätat växer, samt en viss direkt branscherfarenhet som tidigare delägare och ordförande i Reklam365. Jag tror på den resa Samuraj påbörjat, och jag önskar att få vara med och utveckla Samuraj till någonting som i ännu högre utsträckning hjälper våra kunder att utvecklas. Samuraj har en perfekt position, med det menar jag att kunder huvudsakligen är privatägda bolag. Ofta entreprenörsledda. Det är en värld jag förstår och där är spelreglerna också glasklara. Skapar vi värden åt våra kunder, så får vi vara med och ta del av det värdeskapandet. Det är också den enda möjligheten att bygga ett framgångsrikt Samuraj, säger Johan Larsson, tillträdande Styrelseordförande på Samuraj.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.