Vi söker en Art Director

ad_banner-web.jpg

Samuraj är en kommunikationsbyrå som hjälper företag framåt genom strategi, konceptutveckling, kommunikation, branding, design samt film och VR. Men det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna bakom.

Varje medarbetare är noggrant utvald till vårt lag. Inte bara för vad de kan, utan även för den de är. För låt oss vara ärliga, alla byråer erbjuder samma lista med expertisområden. Det som skapar en bra byrå är inte tjänsterna som erbjuds – det är kvaliteten på människorna som jobbar på byrån. Människor som arbetar hårt, har skills, passion, humor och framförallt en schysst attityd som inspirerar personerna i sin omgivning att skapa något som de aldrig tidigare hade kunnat drömma om.

Arbetsuppgifter:

Som Art Director på Samuraj kombinerar du formgivning med strategi och analys. Du brinner för kundens affär och letar alltid efter nya idéer och lösningar. Du spelar en viktig roll i projektet och ansvarar över den kreativa processen. Dina arbetsdagar har ett varierande innehåll. Du kommer att arbeta hands-on med design, men även regissera fotograferingar, beställa illustrationer, rodda i event, och övervaka produktionen fram till det färdiga resultatet.

Du arbetar ofta i team med kollegor såsom projektledare, copywriters och filmskapare för att utforma helhetslösningar. Att göra research och delta på workshops är två vanliga inslag i din arbetsdag.

Vi söker dig som:

  • Har flera års arbetslivserfarenhet inom design och kommunikation. Du känner till hur olika marknadsföringsprocesser fungerar, och du vet hur du ska nå den tilltänkta målgruppen.

  • Brinner för idé- och konceptutveckling. The idea is the boss på vår byrå. Via konceptutveckling stöttar och driver vi kundens resa, det är därför vårt gemensamma ansvar att ge liv åt nya idéer.

  • Kunskap och erfarenhet i Indesign, Illustrator, Photoshop, Word och PowerPoint.

  • Är van vid snabba leveranser och tajta deadlines.

  • Kan uttrycka dig på både svenska och engelska (tal och skrift).

Vi erbjuder dig:

  • En arbetsgivare med ambitionen om att vara nästa generations kommunikationsbyrå, där individer och bolag sammanflätat växer.

  • En schysst mix. Vårt lag består av allt från kreativa snillen och skickliga fotografer till strukturerade projektledare och skarpa affärskonsulter. Tillsammans uträttar vi stora saker.

  • En kreativ och flexibel miljö med varierande uppdrag. Ingen dag är den andra lik.

Hör av dig till oss på work@samuraj.se. Berätta mer om vem du är, och visa oss dina tidigare arbeten (som du är extra stolt över). På återseende!

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Stad: Luleå.
Urval: Sker löpande.
Kontakt: Johanna Öhman, VD.