KOM TILL OSS

Vi tror på att trivas

Det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna och kulturen bakom. Den är rätt enkel, om du frågar oss. Vi tror på att trivas. Att ha trevligt. Att vi ska må bra, i vårt jobb och med varandra.

Det ger resultat. Vi vågar och tar för oss mer, gränsen för vad vi är kapabla till flyttas fram, och vi kan skapa det bästa värdet för våra kunder. Det ska vara både kul och utmanande att jobba hos oss, och tillsammans med oss.

Samarbete

Vi klarar allt med hjälp av varandra

Vi jobbar med att lösa våra kunders utmaningar, och vi gör det bäst tillsammans. Vi är bra lyssnare och vi är tydliga och lätta att förstå. Vi är öppna för att vi vet, kan, och klarar mer när vi tar hjälp av varandra.

Vilja

Viljan är vassare än svärdet eller nåt sånt

Vi tror att vi kan lösa allt om vi bara vill och försöker. Det handlar inte om att veta allt idag, utan om att ha energin och viljan att utveckla sig själv och Samuraj. Det är något vi både välkomnar och förväntar oss.

Skicklighet

Du är skrämmande bra på det du gör

Vi möter framtidens utmaningar varje dag. Med koll på trender, kunskap om rådande best practice, kreativ intelligens och förståelse för affären så skapar vi lösningar som faktiskt är lösningar, och tar våra kunder framåt.

Stalka oss lite

Oavsett vad så är människorna du omger dig med bland de viktigaste val du gör. Du vet det inte än, men vi ser redan fram emot att lära känna dig.

Skapa något underbart hos oss

Våra kunder ställer höga krav på oss, och vi ställer höga krav på oss själva. En riktigt, riktigt bra förmåga att varje dag göra vad som krävs, och att hela tiden bli bättre än igår, är ett måste.

Vi vet att de som söker sig hit inte hade nöjt sig med mindre. Hos oss kommer du att ingå i ett kreativt team med både bredd och spets. Alla, oavsett roll, vill skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.