samuraj-s.png

Kommunikation

En personlig touch.

 
 
 

Kultur

Vi ser över och sammansvetsar både syfte och kultur för att skapa ett varumärke som kommer till liv i både hjärta och själ hos era medarbetare. För glada och engagerade människor är ett steg närmare framgång.

Storytelling

Varje varumärke har en historia att berätta. Vi fokuserar på vad som gör just er unika, kärnan av er verksamhet som kommer tala till er publik. Först när vi funnit er story kan vi börja ge liv åt berättelsen med hjälp av kreativa koncept som inte bara ska se och höras utan få folk att vilja vara en del av er värld.

Copywriting & budskap

Det kan vara svårt att sammanfatta vad man gör med ett enkelt budskap. Därför ser vi till att utforma marknadsbudskap, baserat på er personlighet, så att ni kan glänsa lite extra när det är dags för den där hiss-pitchen.

Tonalitet

För att kunna utforma er språkliga identitet är det viktigt att vi får en stark känsla för hur ni är som företag. Vi ser till att ta fram en tonalitet som adderar till ert varumärkes personlighet.


Vi letar efter företag som är lika taggade som oss på att brainstorma fram nya idéer och ha kul längs vägen. Handlingar som ger resultat och oss båda framåt. För vi vinner tillsammans.

Klicka dig in till vår projektplanerare eller ring oss på +46 920-893 90 om du känner dig pratglad (det är vi alltid!). 


Relaterade projekt

Luleå Kommun - Anno 1500
Olofssons Bageri
Nyab

SA190319-740.jpg