Välkommen till Samuraj.

Vår kultur

Varje medarbetare är noggrant utvald till vårt lag. Inte bara för vad de kan, även för den de är.

Vi är en kommunikationsbyrå som hjälper företag framåt genom strategi, konceptutveckling, storytelling och design. Men det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna och kulturen bakom. Människor som arbetar hårt, med skills, passion och humor. Människor som är klarsynta och tar kritiska beslut, grundade på kunskap och affärsmässighet. Och framförallt är vi människor med en schysst attityd som inspirerar vår omgivning att tänka nytt, och större. 

Vi svetsar samman trygghet, självkänsla och utveckling. Det är så Samuraj bygger det bästa laget som skapar störst värde för våra kunder.

Attityd

Vår främsta talang är vår attityd och inställning. Oavsett förutsättningar gör vi vårt yttersta för att förstå och skapa värde för våra uppdragsgivare.
Det är att vara en samuraj.

Dynamik

Vi söker alltid dynamik. Vi vet att det skapar nytt. Samuraj består av konstnärssjälar, entreprenörer, akademiker och slitvargar. Vad adderar du till vårt lag? 

Framåt

Framtiden är abstrakt. Med kunskap om historien, kreativ intelligens och fingret på omvärldens puls skapar vi möjligheter som tar våra kunder framåt.  

Vill du bli en Samuraj?

Hör av dig till oss på work@samuraj.se, berätta mer om vem du är och vilka talanger du har (gärna hemliga också), på återseende!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.