Vi tror på att trivas.

Vi är en kommunikationsbyrå som hjälper företag framåt genom strategi, konceptutveckling, storytelling och design.  Men det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna och kulturen bakom. Den är rätt enkel, om du frågar oss. På Samuraj tror vi på att trivas. Att ha trevligt. Att vi ska må bra, i vårt jobb och med varandra.

Men ger det några resultat då?

Ja, det verkar onekligen så. När människor trivs, och får utvecklas i rätt miljö, är avståndet till framgång mycket kortare. Vi vågar och tar för oss mer, gränsen för vad vi är kapabla till flyttas fram, och vi kan skapa det bästa värdet för våra kunder. Det ska vara både kul och utmanande att jobba hos oss, och tillsammans med oss.

Vi söker inget orimligt, bara något fantastiskt.

Samarbete

Vi jobbar med att lösa våra kunders utmaningar, och vi gör det bäst tillsammans. Vi är bra lyssnare, vi är tydliga och lätta att förstå när vi berättar om vad vi gör och hur vi gör det, och vi är öppna för att vi vet, kan, och klarar mer när vi tar hjälp av varandra.

Vilja

Vi tror att vi kan lösa allt om vi bara vill och försöker. Det handlar inte om att veta allt idag, utan om att ha energin och viljan att utveckla sig själv och Samuraj. Det är något vi både välkomnar och förväntar oss.

Kunnande

Framtiden är det mest abstrakta vi har, och vi möter nya utmaningar varje dag. Med koll på trenderna, kunskap om rådande best practice, kreativ intelligens och förståelse för affären skapar vi lösningar som faktiskt är lösningar, och tar våra kunder framåt.

Du vill bli en Samuraj.

Varför skulle du annars läst så här långt? Vid det här laget är det tydligt att våra kunder ställer höga krav på oss, och vi ställer höga krav på varandra. En riktigt, riktigt bra förmåga att varje dag göra vad som krävs, och hela tiden bli bättre än igår, är grundpremissen.

Samtidigt vet vi att de som söker sig hit inte hade nöjt sig med mindre. Hos oss kommer du att ingå i ett kreativt team med både bredd och spets. Alla, oavsett roll, har en gemensam drivkraft att skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.

Hör av dig till oss på work@samuraj.se, berätta mer om vem du är och vilka talanger du har (gärna hemliga också), på återseende!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.