Vi söker en briljant copywriter

Våra kunder är exceptionellt bra på det de gör. De ställer lika höga krav på oss, som de ställer på sig själv. Vi söker dig som varje dag gör vad som krävs, och som varje dag vill bli bättre än vad du var igår.

Om rollen:

Som copywriter på Samuraj kommer du ingå i ett kreativt team som består av strateger, projektledare, filmskapare, designers, creative directors och utvecklare. Alla har en gemensam drivkraft – att skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.

Vi söker en copywriter som briljerar. I allt från manus och företagsbeskrivningar till redaktionella artiklar och pressmeddelanden. Du anpassar tonaliteten för olika målgrupper, syften och kanaler. Du är van att arbeta strategiskt med kommunikation. Du kan ta ansvar för hela processen; research, strategi, produktion och presentation.

Vi söker dig som:

– Har insett vilken makt det skrivna ordet har.

– Är strategisk, strukturerad och affärsorienterad. Samurajs verksamhet bygger på förståelse för entreprenörens verklighet, inom allt från bygg och industri till IT, handel och livsmedel.

– Kan motivera och förankra beslut.

– Sätter en stolthet i ditt arbete, men som också är en utpräglad lagspelare och jobbar bra i grupp. Vi har högt i tak och oavsett roll så förväntas en Samuraj ge och ta feedback på ett bra och schysst sätt.

– Skriver på både svenska och engelska.

Samuraj erbjuder dig:

– Du välkomnas till en kultur av trygghet, självkänsla och utveckling, som ger dig förutsättningar att nå din fulla potential. Är du en Samuraj utmanar vi dig, men vi hjälper också dig när du faller. Du är en del av vårt lag och vi vill varandras bästa.

– En föränderlig arbetsplats med en ständig strävan framåt. Utifrån nuvarande förutsättningar, med en fortsatt hög dos av nyskapande i samtliga av företagets delar, räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

– Spännande projekt för företag inom olika storlekar, branscher och geografier där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utveckla varumärken och kommunikation som utmärker sig.

Omfattning: Heltid.
Plats: Luleå eller Stockholm.

Vi tar emot ansökningar och intervjuar löpande. Hör av dig om du är eller känner rätt person för oss! Skicka din ansökan till work@samuraj.se, berätta vem du är och inkludera några av dina tidigare produktioner. Vid frågor, kontakta Johanna Öhman på 072-566 17 41.

Välkommen till Samuraj!

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier