Möt Clara Carlsson

Möt Clara Carlsson

Stan Lees Marveluniversum är fyllt till bredden av härliga allitterationer – Peter Parker, Bruce Banner, Matt Murdock. Nu har vi på Samuraj fått vår allra första i form av Clara Carlsson, praktikanten som kommer direkt från Digital Strateg i Piteå!


Bio
Född och uppvuxen i… Lidköping!
Kommer senast från… Skolbänken i Piteå, utbildningen Digital Strateg!
Fritiden består av… Film, serier och min karl!


Välkommen till Samuraj Clara, men vem är du?

Tack! Jag är 26 år gammal och bor sedan 2013 i Piteå tillsammans med min karl och våra katter. Tycker om att träna, se på film och serier samt att umgås med vänner.

Vad har du fått göra än så länge, och vad ser du framemot att testa på?

Jag har fått göra väldigt mycket, vilket är superspännande och lärorikt. Jag har bland annat skapat kommunikationsplaner för sociala medier, lite design, och hjälpt till att färdigställa en hemsida i WordPress. En blandad mix helt enkelt. Det jag ser mycket fram mot nu är att få titta närmare på rollen som projektledare.

Hur blev du intresserad av media och kommunikation? Hade du något annat drömyrke som barn?

När jag var liten var min stora dröm att bli sportjournalist. Så att skriva och jobba inom media har alltid funnits. Mitt intresse för media och kommunikation blev allt större under min journalistutbildning och därför studerar jag idag digital strategi på YH i Piteå.

Vad vill du helst jobba med efter din utbildning?

Jag skulle helst vilja jobba på en byrå och få arbeta med olika saker, som varumärkesstrategi, sociala medier och copy. Jag tycker om att göra olika saker, och nu på Samuraj har jag verkligen fått göra det och det tycker jag är riktigt roligt.

Vad, eller vem, inspirerar dig?

Jag inspireras av människor som är drivna, ambitiösa och målmedvetna. Det kan vara allt från kända människor till medarbetarna på Samuraj. Högt och lågt helt enkelt 😉

Har du något favoritvarumärke, och varför?

Jag skulle nog jag säga Drugges, deras öl är otroligt god!

Avslutningsvis, om du bara fick äta en pizza resten av livet, vilken skulle det vara?

Haha då skulle jag äta en italiensk vedugnsbakad pizza med prosciutto på. Det är så #$@&%*! gott!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.