Ny VD på Samuraj

Ny VD på Samuraj

  Johanna Öhman tillträder som VD för Samuraj Kommunikation AB.

Johanna Öhman tillträder som VD för Samuraj Kommunikation AB.

”Johanna har tidigare haft rollen som Key Account Manager och visat sig vara en riktig Samuraj som bär en djup passion för företaget. Nu börjar Samuraj en resa som vi alla länge packat inför, och nu med Johanna vid rodret. Hennes energi och nyfikenhet kombinerat med en förmåga att hitta vinnande lösningar för båda parter i affärssammanhang är en stor tillgång för ett växande Samuraj” säger Karl-Johan Gramner, styrelseordförande i Samuraj.

”Det känns inspirerande att få det här förtroendet, och det största av allt är att få vara en del av ett lag som varje dag försöker vara bättre än dagen innan, på det vi gör och för företagen vi hjälper. Med både hög kompetens och en stor dos lekfullhet” säger Johanna Öhman.

Samuraj är en kommunikationsbyrå som grundades år 2013. De senaste åren har Tomas Ek haft rollen som VD. Tomas kommer att fortsätta i företaget, men nu med projektledning, sälj och konceptutveckling.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.