Arvidssons Takstolar väljer Samuraj som kommunikationspartner

Familjen Arvidsson har en lång tradition av att arbeta inom träindustrin. Med bakgrund från två generationers hantverkare grundade Johan Arvidsson vad som skulle bli en av Sveriges ledande leverantörer av takstolar. Bröderna Richard och Robert anslöt till företaget och tillsammans har trion byggt ett företag som inte bara är branschledande, utan som också haft en obruten tillväxt sedan 2011.

Filip Haraldsson

Copywriter

Sedan Arvidssons Takstolar grundades har det skett en kontinuerlig utveckling för att bygga smartare, mer effektivt, och till högre kvalitet, och nu var det dags att även utveckla företagets identitet. Både för att positionera företaget rätt på marknaden för dagens verksamhet men också för att ta höjd för framtida planer och behov. Samuraj har fått förtroendet att skapa Arvidssons Takstolars nya varumärke och webbplats.

Vi har lagt stor vikt vid att lära känna och förstå bröderna Arvidsson och deras verksamhet, historia såväl som framtidsplaner och vision, för att kunna genomföra en uppdatering som inte bara är estetiskt tilltalande, utan träffar rätt. Vi vill i alla projekt leverera resultat som vår kund inte bara kan stå för, utan som blir ett förverkligande av drömmar och ambitioner som man kanske själv inte kunnat uttrycka fullt ut. Det blir kanske särskilt viktigt för ett familjeägt företag som Arvidssons Takstolar, där den personliga identiteten på många sätt blir ett med företaget.

Nu fortsätter Arvidssons sin resa mot att lyfta hela Sveriges tak ännu högre och efter en lyckad varumärkeslansering får Samuraj förnyat förtroende att hjälpa företaget utveckla sin marknadskommunikation löpande. Vi är riktigt pepp på allt vi ska göra härnäst tillsammans med bröderna Arvidsson.

Djupdyk i varumärkes- och webbprojektet här. Om du är intresserad av att veta mer om Samuraj och hur vi kan skapa värde för ditt företag – kontakta oss!

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier