JIAB väljer Samuraj som sin digitala kommunikationspartner

JIAB Ställningsmontage och Samuraj blir nya partners när ställningsentreprenören fortsätter sin digitaliseringsresa. Tillsammans har de utvecklat en app för projekthantering och internkommunikation som JIAB Ställningsmontage nu använder på daglig basis.

Emil Vidmark

Developer Lead

Allt fler branscher implementerar nya digitala lösningar för att säkerställa kvaliteten och bli effektivare i process och verksamhet. Nu väljer JIAB Ställningsmontage, verksamma inom entreprenadbranschen, att samarbeta med Samuraj för att spara tid och stärka leveransen.

– Vår bransch är i många avseenden analog. Att till exempel arbeta manuellt med kalkylark och utskriven dokumentation är kostsamt, tidskrävande och lämnar rum för misstag, i synnerhet när ett bolag växer. Tillsammans med Samuraj vill vi effektivisera och underlätta planeringen med digitala lösningar som behövs idag, och som har skalbarhet inför morgondagens behov, säger Andreas Kylmänen, kontorschef på JIAB Ställningsmontage.

I och med det nya partnerskapet har Samuraj undersökt hur JIAB arbetar idag, vilka behov som finns och hur digitaliseringen kan lyfta verksamhetens fortsatta utveckling.

– Vi är väldigt glada över att just Samuraj är vår digitala kommunikationspartner. De har från början varit angelägna om att förstå vår verklighet och våra behov. Samtidigt har de utmanat våra tankegångar och visat möjligheterna med dagens teknik, säger André Olofsson, arbetschef på JIAB Ställningsmontage.

Samarbetet har bland annat mynnat ut i utvecklingen av en digitalt planeringsverktyg. Den består av en webbaserad adminpanel för arbetsledare och en mobil applikation för medarbetare.

– Vi är stolta över att få jobba med en så stark regional aktör som JIAB. Genom att bygga ett branschanpassat digitalt planeringsverktyg kan JIAB arbeta smartare och mer effektivt, säger Emil Vidmark, development lead på Samuraj.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier