Några snabba puckar med Emma Nordin

Det går snabbt i hockey, som man säger, och nu är det snart ett år sedan vi la till Emma Nordin i laguppställningen. Dags för en rinkside interview, med andra ord!

Filip Haraldsson

Copywriter

Hej Emma! Är du redo för ett gäng korta men ack så viktiga frågor?

Hej! Ja, jag är trött i kroppen efter ett fyspass men pigg i knoppen.

Härligt! Vi har hört ryktas att du likt Batman lever ett dubbelliv, stämmer det?

Ja, jag har två jobb i mitt liv! Dels gör jag så många mål som möjligt, täcker skott och tar hårda smällar som forward i Luleå Hockey, och dels överträffar jag så många mål som möjligt, täcker kundens behov och göra hårda prioriteringar som campaign manager här på Samuraj.

Vad gör en campaign manager egentligen?

Jag jobbar mycket med sociala medier, marknadsföringsinsatser via olika sociala medier, kampanjer av olika slag och att sätta upp kommunikationsplaner för alltihopa. Företag har helt enkelt otroliga möjligheter att synliggöra sitt varumärke och erbjudande på sociala medier och andra digitala kanaler, oavsett om målet är försäljning eller rekrytering, och det är i att uppnå de målen som jag trivs bäst.

Kul! Om vi tänker plågas istället för att trivas, har du något tips för ett riktigt köttigt träningspass?

Backträning! Med många repetitioner. Ormberget eller Måttsund ligger båda inom lagom avstånd och är perfekta backträningsbackar! Det kritiska är att du aldrig får vila, när vägen ner också belastar benen lite lagom.

När passet är färdigt och det är dags för belöning, vad äter du helst då?

Jag är sjukt svag för mat överlag, men det jag alltid ramlar tillbaks till är hemmagjorda köttbullar, stuvade makaroner och gräddsås. Klassisk farmorsmat!

Och så den svåraste frågan sist: Vad tror du krävs för att lyckas som campaign manager?

Det är nog samma som i hockeyn – du behöver vara lite prestationslagd. Det gäller nog många yrken inom branschen, men jag tror det är extra viktigt i den här rollen. Det handlar om att visa resultat och jaga resultat. Goda resultat, helst! Du behöver drivas av att prestera och nå dina mål helt enkelt.

Gör du det då?

*skratt*

Okej, den var given på förhand. Tack Emma!

Har du som läser inte riktigt fått nog av Emma, eller är du nyfiken på någon av oss andra mer eller mindre puckvana individer? Skicka ett mail, ring, eller bara knacka på under någorlunda rimliga arbetstider, så slår vi oss ner en stund tillsammans.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier