Ny VD på Samuraj

”Det känns inspirerande att få det här förtroendet, och det största av allt är att få vara en del av ett lag som varje dag försöker vara bättre än dagen innan, på det vi gör och för företagen vi hjälper. Med både hög kompetens och en stor dos lekfullhet” säger Johanna Öhman.

Johanna Öhman

CEO

”Johanna har tidigare haft rollen som Key Account Manager och visat sig vara en riktig Samuraj som bär en djup passion för företaget. Nu börjar Samuraj en resa som vi alla länge packat inför, och nu med Johanna vid rodret. Hennes energi och nyfikenhet kombinerat med en förmåga att hitta vinnande lösningar för båda parter i affärssammanhang är en stor tillgång för ett växande Samuraj” säger Karl-Johan Gramner, styrelseordförande i Samuraj.

Samuraj är en kommunikationsbyrå som grundades år 2013. De senaste åren har Tomas Ek haft rollen som VD. Tomas kommer fortsätta i företaget, men nu med projektledning, sälj och konceptutveckling.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier