Samuraj levererar app till NYAB-koncernen

I entreprenadbranschen behöver människor samspela över ett flertal geografiskt utspridda siter. Det är således en utmaning att skapa en effektiv intern kommunikation som både informerar och inspirerar.

Andreas Uneby

Creative Director

NYAB App är en central plattform som skapats i syfte att kommunicera vad som sker inom den egna organisationen, och därmed öka gemenskapen och stärka ambassadörskapet ytterligare. Appen har lanserats nu vid årsskiftet.

– NYAB är en utmanare i en traditionell bransch, och ett av Sveriges kraftigast växande företag. De har lyckats skapa en prestationskultur som stimulerar viljan och trivseln hos medarbetarna, de adderar nya tankesätt och lösningar till det traditionella. Appen ska bidra till att fortsätta odla den kulturen. För vår del var detta projekt väldigt intressant, då det bland annat kombinerar flera av Samurajs expertisområden, som konceptutveckling, kommunikation och användarupplevelse (UX). Numer kan vi alltså titulera oss app-utvecklare, säger Johanna Öhman, VD på Samuraj.

– Vi valde Samuraj som partner för att hjälpa oss med detta för NYAB viktiga steg i den fortsatta utvecklingen. Vi är redan nu till antalet många medarbetare som arbetar över en stor geografi, och det vi vet säkert är att vi blir fler, och geografin större. Vi behöver hålla ihop laget och utveckla NYAB-andan, samt snabbt kunna informera och delge våra medarbetare om ändringar i till exempel arbetsmiljölagen. Samuraj har levererat över vår förväntan och varit professionella genom hela processen, och nu gett oss ett verktyg som gör NYAB-koncernen ännu vassare, säger Magnus Broström, KMA & Hållbarhetschef på NYAB.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier