Ta dig över mållinjen med Josefin Hellberg

Vi har den äran att presentera Josefin Hellberg, en av det senaste halvårets nya medarbetare på Samuraj! Hon har med bravur klivit in i rollen som projektledare, och nu är det din tur att lära känna henne bättre.

Filip Haraldsson

Copywriter

Äter helst… Palt med knaperstekt fläsk och smör 

Har i lurarna… Håkan Hellström och Veronica Maggio

Tror på… Lagarbete! 

Visste du att…

I ett tidigare liv jobbade Josefin som sportjournalist och har enligt egen utsago över 5000 minuter spenderade vid sidan av diverse lokala dobbnötta fotbollsplaner. Det är exklusive tilläggstid. 

Hej Josefin! Hur är läget? 

Det är bara bra! Just nu sitter jag och planerar uppstarten av några nya projekt som ska starta här i januari. Det är väldigt mycket spännande på gång! 

Blir det mycket planering i rollen som projektledare?

Ja, det skulle jag säga. Jag sätter bland annat upp budget och deadlines, samt ser till alla mina kollegor vet vad deras roll och uppgift är i respektive projekt. Sedan tar jag även fram kommunikationsplaner åt våra kunder, vilka insatser som ska göras och vilka mål vi arbetar efter. Det blir alltså en hel del kundkontakt, vilket är väldigt roligt!

Vilka egenskaper skulle du säga utmärker en lysande projektledare? 

Du måste såklart kunna hålla igång flera eldar samtidigt. Men utöver det behövs ständig lyhördhet för att kunna snappa upp och möta kundens behov – även i fallen där de inte uttrycks så tydligt. Rak och enkel kommunikation är nyckeln! 

Och det här passar förstås in på dig!  

Haha ja, jag hoppas det! Jag trivs i att få jobba med flera projekt på samma gång och träffa nya människor och företag. Man vet aldrig vad det kan handla om när telefonen ringer! 

Och hur trivs du här på Samuraj? 

Jag har ju alltid haft en förkärlek till snälla arbetsplatser, och det är just vad jag skulle säga att Samuraj är. Så jag trivs väldigt bra! Jag har superfina kollegor, får jobba både strategiskt och kreativt, samt har mycket utrymme till att utvecklas. 

När du inte är på kontoret, vad sysselsätter du dig då med? 

Jag har alltid gillat att vara aktiv och har hållit på med de flesta idrotterna under min uppväxt. Nu för tiden blir det mest löpning, något som jag tidigare ogillat starkt men nu finner meditativt när ingen tränare skriker i bakgrunden. 

Vi vet ju även om att du är en festfixare av rang. Vilka tre avgörande ingredienser har du för en lyckad fest? 

  1. Bra dekorationer. Tänk ballonger i mängder, gärna helium! 
  2. En överraskning. Typ… en privat bartender eller en fotoautomat.
  3. Snygga kläder! Att vara uppklädda ger alla lite bättre humör.

Tack Josefin! Har du som läser inte riktigt fått nog av Josefin, eller är du nyfiken på någon av oss andra mer eller mindre löpstarka individer? Skicka ett mail, ring, eller bara knacka på under någorlunda rimliga arbetstider, så slår vi oss ner en stund tillsammans.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier