App för intern kommunikation

App för intern kommunikation

NYAB är en av Sveriges kraftigast växande koncerner, och verkar inom anläggning, bygg och infrastruktur. De arbetar över en utspridd geografi, med många medarbetare i fält och på respektive platskontor. Det är en verklighet som utmanar en effektiv intern kommunikation. 

Tillsammans med NYAB skapade vi en egen kanal till medarbetarna i form av en app som informerar och skapar känslan av delaktighet. I förlängningen förbättrar det relationen mellan arbetstagare och arbetsgivare när alla får ta del av vad som händer i företaget, innan det kommuniceras externt. 

”Vi valde Samuraj som partner för att hjälpa oss med detta för NYAB viktiga steg i den fortsatta utvecklingen. Vi är redan nu till antalet många medarbetare som arbetar över en stor geografi, och det vi vet säkert är att vi blir fler, och geografin större. Vi behöver hålla ihop laget och utveckla NYAB-andan, samt snabbt kunna informera och delge våra medarbetare om ändringar i till exempel arbetsmiljölagen. Samuraj har levererat över vår förväntan och varit professionella genom hela processen, och nu gett oss ett verktyg som gör NYAB-koncernen ännu vassare”, säger Magnus Broström, KMA & Hållbarhetschef på NYAB.

App för intern kommunikation
App för intern kommunikation
App för intern kommunikation
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.