Filmproduktion

Nyhléns Hugosons är Norrlands största producent av kött- och charkprodukter. Samuraj har samarbetat med Nyhléns Hugosons sedan 2013. Under åren har vi producerat ett tiotal filmer som berättar om ett hållbart jordbruk och det lokala mathantverket som gör Nyhléns Hugosons väl positionerat inför framtiden.

Möt bönderna Daniel och Elin

Nysäter Lantbruk, Kovland. Möt Daniel och Elin, två bönder som håller den norrländska matproduktionen levande.

Välj lokalt kött

I kampanjen “Välj lokalt kött” visar vi det genuina hantverket bakom Nyhléns Hugosons lokalproducerade produkter. Styckning, mörning, lufttorkning, rökning, tillverkning av falukorvar och julskinkor.

I den första filmen besöker vi Alviksgården, i samhället Alvik söder om Luleå. Här finns stallar med 13 000 grisar och eget slakteri. Marknadschef Anna och styckmästare Björn visar styckningen, som är en viktig fas i produktionen. Ett konstycke, om ni frågar oss.