Mobilaris Evolve

Mobilaris vilar aldrig. Under åren har Mobilaris utvecklat innovativa teknologier, applicerat dem på stora industriella utmaningar, och skalat lösningarna från startupnivå till globala marknader. De vet vad det innebär att göra en entreprenörsresa. Nu är det dags att dela med sig av den kunskapen och erfarenheten, för att göra största möjliga nytta för den globala gröna omställningen, samhällets kanske största utmaning just nu.

Efter att ha lanserat Mobilaris Innovation Center och skapat en ledande hub för företagande och innovation i Norrbotten, så är det nu alltså dags att ta en än mer central position i den gröna omställningen i Norden med nästa steg i utvecklingen av Mobilaris: Mobilaris Evolve.

För att lansera denna nya satsning och varumärke så tog Mobilaris hjälp av Samuraj. Vi har tagit fram en ny identitet, en ny webbplats och annat material för att direkt positionera Mobilaris Evolve rätt.

Vår målsättning har varit att placera Mobilaris Evolve i den absoluta framkanten av ett område som innefattar både den gröna omställningen och investmentbolag. Både visuellt och i ord vill vi kommunicera ett företag som inte bara vill, utan är helt säkra på att de kan och kommer skapa förändring som driver företag och samhället i en positiv riktning. Vi ville förmedla hoppfullhet och framtidstro, men också att utmaningen tas på allvar och att företaget har en bred och djup kunskap. Ett lättsamt och enkelt tonfall går hand i hand med professionalism och trovärdighet, och blir självsäkert och självklart i sitt budskap.

Logotypen var bland det första som tog form, och här har vi behållit kopplingen med de övriga Mobilarisföretagen i typografin. Symbolen är dock helt ny, och kombinerar ett M för Mobilaris, ett E för Evolve, en uppåtgående och framåtgående flod/blixtformad rörelse som påminner om en positiv graf, för att symbolisera den starka utveckling som Mobilaris Evolve tillför till både företag och samhälle. En ljus grönfärg föll sig naturligt, bokstavligt talat, och tar stor plats i såväl logotyp som i profilen som helhet.

Vi arbetar mycket med stora, ljusa ytor, och precis som Mobilaris Evolve utmanar status quo så bryter vi blockstrukturer och invanda mönster i designen, vilket förstärker snarare än kompromissar med funktion och läsbarhet.

Nu är Mobilaris Evolve redo att leda indtech-branschens utveckling i Norden. Följ med dem på resan!

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier