Video och webbplats

Video och webbplats

Arctic Business är mer än en inkubator. Genom att hjälpa företag och individer nå sin fulla potential bidrar Arctic Business till att skapa morgondagens tjänster och produkter, och att lösa viktiga globala utmaningar.

Arctic Business är en toppmodern inkubator och accelerator som har rankats som en av världens tio bästa inkubatorer som samarbetar med universitet. Verksamheten hade ett behov av en stark, attraktiv och tydlig kommunikation, i form av video och webbplats, som på ett mer effektivt sätt kunde kommunicera Arctic Business breda och djupa erbjudande till företag, investerare, talanger och övriga intressenter.

Video och webbplats

För webbplatsen har vi utgått från Arctic Business befintliga varumärke, men tillsammans tagit fram en helt ny struktur, ett helt nytt innehåll och en helt ny design för samtliga delar, samt säkerställt att webbplatsen har en skalbar struktur och är byggd på ett sådant sätt att Arctic Business enkelt kan utöka och förändra innehållet på webbplatsen i takt med sin egen utveckling.

Vi tog även fram fyra filmer, med fokus på att skapa intresse, en känsla av de otroliga möjligheter och den kompetens och erfarenhet som Arctic Business erbjuder företag, såväl som tydlig information om hur man går till väga för att börja – eller fortsätta – sin resa med Arctic Business.

Genom att ta fram video och webbplats samtidigt har vi kunnat vara effektiva och tydliga i budskap och utseende, som skapar en sammanhängande kommunikation. Resultatet är ett starkare varumärke, stolta medarbetare och en ny enkelhet i att nå sina olika målgrupper.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.