samuraj-s.png

Strategi & planering

Gå inte bara på magkänslan.

 
 
 

Kick off

Första steget till ett lyckat samarbete är att lära känna varandra. Vi strävar efter att ta reda på allt om er verksamhets hjärtefrågor och vilket budskap ni vill att vi ska hjälpa er förmedla till er publik. Vi träffas och delar historier, men framförallt lyssnar vi. För att veta var ni är idag hjälper oss att skapa en bild av var ni vill se ert företaget i framtiden. 

Research & insikter

Vi grottar ner oss i er bransch för att komma fram till värdefulla marknadsinsikter, för att vi ska kunna ge er kvalificerade rekommendationer. Vi kräver inte att ni ska ha en klar plan i förhand, utan vi arbetar tillsammans fram en tydlig strategisk plan baserat på era mål.

Varumärke & upplevelsestrategi

Nöjdhet och lojalitet går hand i hand. Därför är det viktigt att hålla både kunder och anställda nöjda. För med goda ambassadörer kan ni stärka ert varumärke från grunden och på lång sikt. Vi älskar att hjälpa företag hitta nya vägar till ökad glädje både internt och externt genom alltifrån design till kulturarbete.

Anbudsstrategi

Att vinna upphandlingar och göra affärer med offentliga organisationer är eftertraktat. Men offentliga upphandlingar styrs av lagar och regler, vilket ibland kan vara knepigt. Att anlita oss ska betraktas som en investering i mer än bara en enskild affär. Effekterna av vårt gemensamma arbete ska skapa välpaketerad dokumentation och väsentliga resurser som kan återanvändas om och om igen, i flera säljsammanhang.


Vi letar efter företag som är lika taggade som oss på att brainstorma fram nya idéer och ha kul längs vägen. Handlingar som ger resultat och hjälper oss båda framåt. För vi vinner tillsammans.

Klicka dig in till vår projektplanerare eller ring oss på +46 920-893 90 om du känner dig pratglad (det är vi alltid!). 


Relaterade projekt

Mobilaris
Alent Dynamic
Nyab

SA190319-821.jpg