samuraj-s.png

Branding

Mer än en logga.

 
 
 

Varumärkesstrategi &
positionering

Det är så mycket mer än "bara en logga". Ett starkt varumärke talar för era produkter/tjänster, era anställda, er kultur, men viktigast av allt - er vision. Vi startar varje varumärkesarbete med en strategi-session, för vi vill vara säkra på att designen kommer spegla er som företag och tilltala rätt målgrupp. Men kom ihåg att vi hjälper inte bara nystartade företag utan även befintliga bolag kan gynnas av en nystart!

Visuell identitet & grafisk profil

Design hjälper er att se lika bra ut som ni känner er, samtidigt som ni attraherar rätt målgrupp. Vi ser till att sy ihop allt till en grafisk profil, vilket är en av de viktigaste komponenterna för ett företag som eftersträvar hög igenkänning och enhetlighet över tid. Manualen inkluderar bland annat specifika riktlinjer för logotyp, färgskala, typografi, kommunikation och varumärkets personlighet.

 


Vi älskar företag som är lika taggade som oss på att brainstorma fram nya idéer och ha kul längs vägen. Handlingar som ger resultat och hjälper oss båda framåt. För vi vinner tillsammans.

Klicka dig in till vår projektplanerare eller ring oss på +46 920-893 90 om du känner dig pratglad (det är vi alltid!). 


Relaterade projekt

Olofssons Bageri
Mobilaris
Råvara

 
 
SA190319-738.jpg