meet the crew

#1 rule: Always look cool

 
SA190319-723.jpg
 

Vi drivs av passion; för vad vi gör, personerna vi hjälper och vår familj både i och utanför jobbet.

 

Alla har vi våra unika skills som tillsammans gör oss till Samurajer;
med andra ord kompletterar vi varandra riktigt bra.

 
 

#2 rule: Or at least try to look cool

 
 
Johanna Öhman CEO  Email: johanna.ohman@samuraj.se Mobil: +46 72 566 17 41 Johanna är spindeln i nätet mellan verksamhet och kund. Med huvudfokus att bygga upp, förstärka och underhålla relationer till nya som befintliga kunder.  Gillar: Skidåkning (och självklart after ski), London och avokado.

Johanna Öhman
CEO

Email: johanna.ohman@samuraj.se
Mobil: +46 72 566 17 41

Johanna är spindeln i nätet mellan verksamhet och kund. Med huvudfokus att bygga upp, förstärka och underhålla relationer till nya som befintliga kunder.

Gillar: Skidåkning (och självklart after ski), London och avokado.

Tomas Ek Project Manager  Email: tomas.ek@samuraj.se Mobil: +46 70 867 04 92 Samuraj sedan uppstarten 2013. Jobbar med affärs- och konceptutveckling samt projektledning. Han har tidigare arbetat med digital produktutveckling, utbildning och försäljning i byggbranschen.  Gillar: Naturen, elverktyg, surdegsbröd, kokkaffe, ordning & reda och folk med självdistans.

Tomas Ek
Project Manager

Email: tomas.ek@samuraj.se
Mobil: +46 70 867 04 92

Samuraj sedan uppstarten 2013. Jobbar med affärs- och konceptutveckling samt projektledning. Han har tidigare arbetat med digital produktutveckling, utbildning och försäljning i byggbranschen.

Gillar: Naturen, elverktyg, surdegsbröd, kokkaffe, ordning & reda och folk med självdistans.

Filip Haraldsson Copywriter  Email: filip.haraldsson@samuraj.se Mobil: +46 70 203 01 23 Filip är samurajen med ena pennan i handen och den andra bakom örat. Han har kandidatexamen inom strategisk kommunikation och bär rollen som Copywriter på Samuraj.  Gillar: Hip-hop, sneakers och en vällagad margherita.

Filip Haraldsson
Copywriter

Email: filip.haraldsson@samuraj.se
Mobil: +46 70 203 01 23

Filip är samurajen med ena pennan i handen och den andra bakom örat. Han har kandidatexamen inom strategisk kommunikation och bär rollen som Copywriter på Samuraj.

Gillar: Hip-hop, sneakers och en vällagad margherita.

 
Hanna Lidfors Art Director  Email: hanna.lidfors@samuraj.se Mobil: +46 70 684 66 43 Hanna är gärna med och stärker varumärken men utformar även design för såväl digitalt som tryck. Har ett öga för detaljer och gillar att skapa det där lilla extra.  Gillar: Att vara spontan, se världen och fiska.

Hanna Lidfors
Art Director

Email: hanna.lidfors@samuraj.se
Mobil: +46 70 684 66 43

Hanna är gärna med och stärker varumärken men utformar även design för såväl digitalt som tryck. Har ett öga för detaljer och gillar att skapa det där lilla extra.

Gillar: Att vara spontan, se världen och fiska.

Sara Björnfot Senior Designer  Email: sara.bjornfot@samuraj.se Mobil: +46 70 626 78 85 Sara fokuserar på att skapa, planera och utveckla varumärken samt digitala och tryckta produkter.  Gillar: Veteranbilar, styrketräning, resa.

Sara Björnfot
Senior Designer

Email: sara.bjornfot@samuraj.se
Mobil: +46 70 626 78 85

Sara fokuserar på att skapa, planera och utveckla varumärken samt digitala och tryckta produkter.

Gillar: Veteranbilar, styrketräning, resa.

Jim Sandsten Videographer  Email: jim.sandsten@samuraj.se Mobil: +46 70 376 23 32 Jim är vår samuraj med en kamera, han älskar att berätta bra berättelser genom film och gör det mesta för en grym komposition. Han är även vår gimbaloperatör  Gillar: Longboarden, utförsåkning och spännande resor. Kuriosa - när han inte är samuraj brukar han extraknäcka som sushikock.

Jim Sandsten
Videographer

Email: jim.sandsten@samuraj.se
Mobil: +46 70 376 23 32

Jim är vår samuraj med en kamera, han älskar att berätta bra berättelser genom film och gör det mesta för en grym komposition. Han är även vår gimbaloperatör

Gillar: Longboarden, utförsåkning och spännande resor. Kuriosa - när han inte är samuraj brukar han extraknäcka som sushikock.

 
Mattias Östling Video Creator  Email: mattias.ostling@samuraj.se Mobil: +46 76 841 83 54 Mattias är kreatören som trollar med VFX, animation och film - Ja, även musik! Ge honom utrymme för att visualisera och skapa, det brukar löna sig.  Gillar: Techno, svart kaffe och umgänge med familj och vänner.

Mattias Östling
Video Creator

Email: mattias.ostling@samuraj.se
Mobil: +46 76 841 83 54

Mattias är kreatören som trollar med VFX, animation och film - Ja, även musik! Ge honom utrymme för att visualisera och skapa, det brukar löna sig.

Gillar: Techno, svart kaffe och umgänge med familj och vänner.

Hampus Evers Project Manager  Email: hampus.evers@samuraj.se Mobil: +46 76 038 56 18 Hampus har en bakgrund från hotellbranschen och som försäljningschef, något som lett till ett brett kontaktnät. Han älskar företagande och att hjälpa kunder under tillväxtresor.  Gillar: Flugfiske, god mat och skidåkning i alla former - helst utför stora, branta berg. Gillar även att bada.

Hampus Evers
Project Manager

Email: hampus.evers@samuraj.se
Mobil: +46 76 038 56 18

Hampus har en bakgrund från hotellbranschen och som försäljningschef, något som lett till ett brett kontaktnät. Han älskar företagande och att hjälpa kunder under tillväxtresor.

Gillar: Flugfiske, god mat och skidåkning i alla former - helst utför stora, branta berg. Gillar även att bada.

Johannes Langer Project Manager  Email: johannes.langer@samuraj.se Phone: +46 76 113 16 58 Hallo! Johannes sätter en internationell spinn på Samuraj med tidigare jobb och utbildning i Tyskland och USA. Han är ett riktigt energiknippe som har ett stort intresse för design, produkter och teknik.  Gillar: Nordiska skogar, kust och fjäll. Älskar familjen, mountainbike världen runt och bra design.

Johannes Langer
Project Manager

Email: johannes.langer@samuraj.se
Phone: +46 76 113 16 58

Hallo! Johannes sätter en internationell spinn på Samuraj med tidigare jobb och utbildning i Tyskland och USA. Han är ett riktigt energiknippe som har ett stort intresse för design, produkter och teknik.

Gillar: Nordiska skogar, kust och fjäll. Älskar familjen, mountainbike världen runt och bra design.

 
 

Några projekt vi är extra stolta över!

 
blue-bg.jpg