meet the crew

#1 rule: Always look cool

 

 

Vi drivs av passion; för vad vi gör, personerna vi hjälper och vår familj både i och utanför jobbet.

 

Alla har vi våra unika skills som tillsammans gör oss till Samurajer; med andra ord kompletterar vi varandra riktigt bra.

 
 

#2 rule: Or at least try to look cool

 
 
Johanna Öhman CEO  Email: johanna.ohman@samuraj.se Mobil: +46 72 566 17 41 Johanna är spindeln i nätet mellan verksamhet och kund. Med huvudfokus att bygga upp, förstärka och underhålla relationer till nya som befintliga kunder.  Gillar: Skidåkning (och självklart after ski), London och avokado.

Johanna Öhman
CEO

Email: johanna.ohman@samuraj.se
Mobil: +46 72 566 17 41

Johanna är spindeln i nätet mellan verksamhet och kund. Med huvudfokus att bygga upp, förstärka och underhålla relationer till nya som befintliga kunder.

Gillar: Skidåkning (och självklart after ski), London och avokado.

Tomas Ek Project Manager  Email: tomas.ek@samuraj.se Mobil: +46 70 867 04 92 Samuraj sedan uppstarten 2013. Jobbar med affärs- och konceptutveckling samt projektledning. Han har tidigare arbetat med digital produktutveckling, utbildning och försäljning i byggbranschen.  Gillar: Naturen, elverktyg, surdegsbröd, kokkaffe, ordning & reda och folk med självdistans.

Tomas Ek
Project Manager

Email: tomas.ek@samuraj.se
Mobil: +46 70 867 04 92

Samuraj sedan uppstarten 2013. Jobbar med affärs- och konceptutveckling samt projektledning. Han har tidigare arbetat med digital produktutveckling, utbildning och försäljning i byggbranschen.

Gillar: Naturen, elverktyg, surdegsbröd, kokkaffe, ordning & reda och folk med självdistans.

Christer Engberg Film Director & Scriptwriter  Email: christer.engberg@samuraj.se Mobil: +46 70 571 12 09 Christer har oftast näsan i ett manus eller gräver i historiens mylla.  Gillar: Irland, faktaböcker och att retas.

Christer Engberg
Film Director & Scriptwriter

Email: christer.engberg@samuraj.se
Mobil: +46 70 571 12 09

Christer har oftast näsan i ett manus eller gräver i historiens mylla.

Gillar: Irland, faktaböcker och att retas.

 
Hanna Lidfors Art Director  Email: hanna.lidfors@samuraj.se Mobil: +46 70 684 66 43 Hanna är gärna med och stärker varumärken men utformar även design för såväl digitalt som tryck. Har ett öga för detaljer och gillar att skapa det där lilla extra.  Gillar: Att vara spontan, se världen och fiska.

Hanna Lidfors
Art Director

Email: hanna.lidfors@samuraj.se
Mobil: +46 70 684 66 43

Hanna är gärna med och stärker varumärken men utformar även design för såväl digitalt som tryck. Har ett öga för detaljer och gillar att skapa det där lilla extra.

Gillar: Att vara spontan, se världen och fiska.

Jim Sandsten Videographer  Email: jim.sandsten@samuraj.se Mobil: +46 70 376 23 32 Jim är vår samuraj med en kamera, han älskar att berätta bra berättelser genom film och gör det mesta för en grym komposition. Han är även vår gimbaloperatör  Gillar: Longboarden, utförsåkning och spännande resor. Kuriosa - när han inte är samuraj brukar han extraknäcka som sushikock.

Jim Sandsten
Videographer

Email: jim.sandsten@samuraj.se
Mobil: +46 70 376 23 32

Jim är vår samuraj med en kamera, han älskar att berätta bra berättelser genom film och gör det mesta för en grym komposition. Han är även vår gimbaloperatör

Gillar: Longboarden, utförsåkning och spännande resor. Kuriosa - när han inte är samuraj brukar han extraknäcka som sushikock.

Sara Björnfot Senior Designer  Email: sara.bjornfot@samuraj.se Mobil: +46 70 626 78 85 Sara fokuserar på att skapa, planera och utveckla varumärken samt digitala och tryckta produkter.  Gillar: Veteranbilar, styrketräning, resa.

Sara Björnfot
Senior Designer

Email: sara.bjornfot@samuraj.se
Mobil: +46 70 626 78 85

Sara fokuserar på att skapa, planera och utveckla varumärken samt digitala och tryckta produkter.

Gillar: Veteranbilar, styrketräning, resa.

 
Filip Haraldsson Copywriter  Email: filip.haraldsson@samuraj.se Mobil: +46 70 203 01 23 Filip är ett av våra senaste tillskott av samurajer. Med en utbildning inom strategisk kommunikation bär Filip rollen som Copywriter på Samuraj.  Gillar: Hip-hop, sneakers och en vällagad margherita.

Filip Haraldsson
Copywriter

Email: filip.haraldsson@samuraj.se
Mobil: +46 70 203 01 23

Filip är ett av våra senaste tillskott av samurajer. Med en utbildning inom strategisk kommunikation bär Filip rollen som Copywriter på Samuraj.

Gillar: Hip-hop, sneakers och en vällagad margherita.

Mattias Östling Video Creator  Email: mattias.ostling@samuraj.se Mobil: +46 76 841 83 54 Mattias är kreatören som trollar med VFX, animation och film - Ja, även musik! Ge honom utrymme för att visualisera och skapa, det brukar löna sig.  Gillar: Techno, svart kaffe och umgänge med familj och vänner.

Mattias Östling
Video Creator

Email: mattias.ostling@samuraj.se
Mobil: +46 76 841 83 54

Mattias är kreatören som trollar med VFX, animation och film - Ja, även musik! Ge honom utrymme för att visualisera och skapa, det brukar löna sig.

Gillar: Techno, svart kaffe och umgänge med familj och vänner.

Ulf Lindqvist Brand Strategist  Email: ulf.lindqvist@samuraj.se Mobil: +46 70 695 59 49 Ulf är vår erfarne varumärkesstrateg, affärs- och konceptutvecklare med en diger portfölj av kundprojekt. Släpp in denne man tidigt i er verksamhet, fråga våra kunder vad det lett till. Ulf är grundare till Samuraj.  Gillar: Golf, skidåkning utför och på längden, resor till varma platser inklusive vin med sällskap.

Ulf Lindqvist
Brand Strategist

Email: ulf.lindqvist@samuraj.se
Mobil: +46 70 695 59 49

Ulf är vår erfarne varumärkesstrateg, affärs- och konceptutvecklare med en diger portfölj av kundprojekt. Släpp in denne man tidigt i er verksamhet, fråga våra kunder vad det lett till. Ulf är grundare till Samuraj.

Gillar: Golf, skidåkning utför och på längden, resor till varma platser inklusive vin med sällskap.