NYAB

 
 

Manus & regi
Film
Appdesign
Varumärkesstrategi
Webbdesign
Grafisk design
Fotografi

Bakgrund

NYAB är ett av Sveriges kraftigast växande företag och verkar inom bygg- och anläggningsbranschen. Den höga tillväxten har resulterat i ett flertal nyanställningar – och många fler är på gång. För att fortsätta odla företagskulturen och introducera nya medarbetare fick vi i uppdrag att identifiera kärnan i varumärket och kommunicera den, på ett sätt som skulle attrahera nya såväl som befintliga medarbetare men även kunder. Arbetet har mynnat ut i en formulerad värdegrund, en webbplats och en företagsfilm.

 
 

Se filmen om NYAB

 
 
NY180913-919.jpg
Samuraj har gjort alltifrån enklare produktioner till djupare arbeten kopplade till värdegrund, varumärkets kärna och vilka vi är. NYAB har lyssnat, haft roligt, lärt sig och blivit bättre.
Tack Samuraj!
— Johan Larsson, VD - NYAB Sverige AB
NY180913-1243.jpg
 
 
web-banners13.jpg
 

Samarbetet

Vi vill bygga och underhålla långsiktiga relationer med människor och organisationer som är villiga att utmana normen och med hög moral tänka nytt och större för att slå igenom bruset och vinna marknadens uppmärksamhet. Vårt samarbete med NYAB är ett bra exempel på det.

NYAB är en utmanare i en traditionell bransch med många stora, väletablerade aktörer. NYAB vågar prioritera mjuka värden, för att de vet att det är vad som krävs för att vara bäst i branschen. En rolig resa som har skapat inspiration i båda riktningarna.

 
 
 
 
 

NYAB App

NYAB App är en central plattform som skapats i syfte att kommunicera vad som sker inom den egna organisationen, och därmed öka gemenskapen och stärka ambassadörskapet ytterligare. 

 
app-icon.jpg
 
phone-nyab.jpg
nyab1.jpg
 

”Vi valde Samuraj som partner för att hjälpa oss med detta för NYAB viktiga steg i den fortsatta utvecklingen. Vi är redan nu till antalet många medarbetare som arbetar över en stor geografi, och det vi vet säkert är att vi blir fler, och geografin större. Vi behöver hålla ihop laget och utveckla NYAB-andan, samt snabbt kunna informera och delge våra medarbetare om ändringar i till exempel arbetsmiljölagen. Samuraj har levererat över vår förväntan och varit professionella genom hela processen, och nu gett oss ett verktyg som gör NYAB-koncernen ännu vassare.”

Magnus Broström, KMA & Hållbarhetschef på NYAB.

 
mm2.jpg
nyab-poster2.jpg
ipad.jpg
 
 

Resan fortsätter

NYAB startade ett nytt dotterbolag 2017: NYAB Infrastruktur skall som namnet antyder främst vara inriktat mot infrastrukturentreprenader, huvudsakligen väg men också järnväg.