Seskarö Havsbad & Camping

 
 

Branding
Webb
Grafisk design

Norrbottens pärla

I Sveriges nordligaste skärgård hittar du Seskarö Havsbad & Camping. Norrbottens pärla om du frågar lokalborna, men en ännu oupptäckt skatt för många badentusiaster, friluftsmänniskor och campare. Under 2019 har havsbadet påbörjat en satsning med nya stugor, fler aktiviteter och en helt ny kommunikation. Samuraj tog sig an det sistnämnda.

 
Seskaro-img1.jpg
 
seskaro-brandbook.jpg
 
 

Ett lekfullt uttryck

Ah, Seskarö! Om du varit här förut kommer du nog ihåg lugnet, kvällssolen och närheten till allt. Den familjära känslan har egentligen alltid funnits där, det blev upp till oss att sätta fingret på det. Resultatet blev en helt ny grafisk profil med ett lekfullt uttryck.

 
 
 
 
seskaro-maps.jpg
 

Sola, bada och...?

Sanningen är den att Seskarö Havsbad har så mycket mer att erbjuda. Mountain bike trails, bärplockning, minigolf, slackline, kajak och ett rikt djurliv. Vi valde att spela vidare på lekfullheten och gjorde en karta över allt som ön har att erbjuda, snyggt va?

 
 
seskaro-keps01.jpg

En sommaridyll behöver sin egen keps. Det är sen gammalt.

 
seskaro-mug.jpg

Sen ska man ju ha nåt att dricka kaffet ur också.
Seskarömuggen – en campingklassiker.

 
seskaro-poster-mockup.jpg
 

Dags för fest.

Sommaren är fylld av högtider, nationella som lokala. Eldfesten på Seskarö är ett utmärkt exempel och här är postern. Den borde ramas in, enligt oss.