VårA Skills

Hitta rätt färdmedel

Hur arbetar Samuraj? Helt ärligt så tycker vi att vårt arbetssätt borde vara en självklarhet, därför håller vi det inte heller hemligt. Vi har ingen mall över hur du ska vara eller vart du ska gå. Vi börjar med att lära känna varandra, dina tankar och visioner bli startskottet för vårt samarbete. Utgångspunkten är affärsnyttan, sedan definierar vi vilka insatser som ska ta oss dit. Vi rör oss framåt tillsammans, med ett dynamiskt lag som består av olika kompetenser – inom och utanför branschen. Vårt nätverk av specialister och strategiska allianser har en bred uppsättning av kunskap som blir till ännu mer bränsle i tanken.

Varje kund och varje möte har banat väg för vårt sätt att arbeta; en egenutvecklad, levande process som vi har valt att kalla för Samuraj-metoden™. Den används i varje projekt, oavsett storlek och karaktär.

Ok, låt oss prata om vad vi verkligen gör för att höja ert företag.

 
 
samuraj-services1.jpg
 

Strategi &
konceptutveckling

Våra olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser är nyckeln till vårt koncept. Vi vågar lyssna till och agera utifrån era behov.

 

Relaterade projekt

Mobilaris
Nyab

 
 

 
 
samuraj-services8.jpg
 

Kommunikation

Vi hittar de kapitel i er historia som betyder allra mest, de som medarbetare kan samlas kring och får allmänhetens uppmärksamhet.

 
 

 
 
samuraj-services2.jpg
 

Branding & design

Det är så mycket mer än bara en logga. Ett starkt varumärke talar för era produkter och tjänster, era anställda, kulturen och er vision – det är personligt, helt enkelt.

 
 

 
 
 
samuraj-services5.jpg
 

Film & VR

Att jobba med Samuraj är lite som att skriva en succéroman – det brukar leda till film. Under åren har vi gjort alla möjliga typer, åt alla möjliga typer.

 

Vi vill veta mer om er!

 
Screen Shot 2017-12-03 at 1.10.16 pm.png