Vi tror på att trivas

Det är inte våra tjänster som gör oss till Samuraj, det är människorna och kulturen bakom. Den är rätt enkel, om du frågar oss. Vi tror på att trivas. Att ha trevligt. Att vi ska må bra, i vårt jobb och med varandra.

Dessutom ger det resultat. Vi vågar och tar för oss mer, gränsen för vad vi är kapabla till flyttas fram, och vi kan skapa det bästa värdet för våra kunder. Det ska vara både kul och utmanande att jobba hos oss, och tillsammans med oss.

Samarbete

Vi jobbar med att lösa våra kunders utmaningar, och vi gör det bäst tillsammans. Vi är bra lyssnare och vi är tydliga och lätta att förstå. Vi är öppna för att vi vet, kan, och klarar mer när vi tar hjälp av varandra.

Vilja

Vi tror att vi kan lösa allt om vi bara vill och försöker. Det handlar inte om att veta allt idag, utan om att ha energin och viljan att utveckla sig själv och Samuraj. Det är något vi både välkomnar och förväntar oss.

Kunnande

Vi möter framtidens utmaningar varje dag. Med koll på trender, kunskap om rådande best practice, kreativ intelligens och förståelse för affären så skapar vi lösningar som faktiskt är lösningar, och tar våra kunder framåt.

Stalka oss lite

Eller ja, se vilka vi är i alla fall. Vare sig du funderar på att jobba med eller jobba hos oss så tror vi på stärkande och personliga relationer. Och det är oss på bilderna här nere som du kommer att jobba med. Vi ser fram mot att lära känna dig också!

Skapa något underbart hos oss

Våra kunder ställer höga krav på oss, och vi ställer höga krav på oss själva. En riktigt, riktigt bra förmåga att varje dag göra vad som krävs, och att hela tiden bli bättre än igår, är ett måste. 

Samtidigt vet vi att de som söker sig hit inte hade nöjt sig med mindre. Hos oss kommer du att ingå i ett kreativt team med både bredd och spets. Alla, oavsett roll, vill skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.

Hör av dig till oss på work@samuraj.se eller via knappen nedan, och berätta mer om vem du är och vad du vill åstadkomma.