Vi ogillar Skellefteå när det gäller hockey

Vi ogillar Skellefteå när det gäller hockey

Samuraj har sedan starten 2013 haft basen i Luleå. Efter år av försäljning och leveranser till kunder i storstadsregioner har vi insett att vi går över ån efter vatten. Företaget Fumex har fått oss att inse vilken spännande framtid som väntar Skellefteå. Lokalsamhället samlas kring utvecklingen av Northvolt, och den beräknade tillväxten i såväl befolkning som ekonomi sätter Skellefteå i rampljuset.

Samuraj har inlett samarbete med Fumex, ett företag som utvecklar och tillverkar ledande produkter inom skyddsventilation till industrier och laboratorier världen över. Fumex insåg att vi enbart ser Skellefteå som fiender på hockeyplanen och att Samuraj, liksom många andra Luleåföretag, vill göra allt vi kan för att bidra till utvecklingen av Skellefteås näringsliv. 1+1 hockeymål kan bara bli 2. När det kommer till värdeskapande kan 1+1 bli 3 och värdeskapande ser inga kommun-, eller länsgränser.

Covid-19 har orsakat inställda mässor och möten för Fumex som befinner sig i en expansiv fas. Tillsammans med Samuraj gör företaget en satsning för att öka den digitala närvaron på en internationell marknad.

– Som många andra företag har vi behövt anpassa oss till pandemin. För oss innebär det att våga tänka nytt. Med Samuraj ser vi nu nya och bättre vägar framåt. Vi har länge haft nytta av Luleå för tre enkla poäng, kul att nu utöka samarbetet, säger Stefan Johansson, Exportchef på Fumex.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.