Vi söker en fenomenal designer

Vi söker en fenomenal designer

Våra kunder är exceptionellt bra på det de gör. De ställer lika höga krav på oss, som de ställer på sig själv. Vi söker dig som varje dag gör vad som krävs, och som varje dag vill bli bättre än vad du var igår.

Om rollen:

Samuraj söker en junior designer som är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Det viktiga är att du har ett brinnande intresse för design och en grundläggande färdighet, tillsammans med en vilja att utvecklas och bli bättre inom din yrkesroll.

Du kommer att ingå i ett kreativt team som består av strateger, projektledare, filmskapare, copywriters, art directors och utvecklare. Alla har en gemensam drivkraft – att skapa kommunikation som engagerar, berör och påverkar.

Som designer på Samuraj förväntas du producera material för olika medier med kreativ höjd och uppmärksamhet för detaljer. Både digitalt och print.

Vi söker dig som:

– Är prestigelös och vill hjälpa laget där det behövs för stunden.

– Tar ansvar för din egen prestation. Du får stöd från seniora roller inom företaget och vi ger dig råd och verktyg för att du ska kunna ta nästa steg, men du måste driva din egen utveckling.

– Behärskar Adobes program, framförallt XD, Illustrator, InDesign och Photoshop. Mjukvaran ska inte begränsa din kreativitet eller nivån på din leverans. Till detta hör viljan att hålla sig uppdaterad och utforska möjligheter i ny mjukvara och funktioner.

– Sätter en stolthet i ditt arbete, men som också är en utpräglad lagspelare och jobbar bra i grupp. Vi har högt i tak och oavsett roll så förväntas en Samuraj ge och ta feedback på ett bra och schysst sätt.

Samuraj erbjuder dig:

– Du välkomnas till en kultur av trygghet, självkänsla och utveckling, som ger dig förutsättningar att nå din fulla potential. Är du en Samuraj utmanar vi dig, men vi hjälper också dig när du faller. Du är en del av vårt lag och vi vill varandras bästa.

– En föränderlig arbetsplats med en ständig strävan framåt. Samuraj har utvecklats väl år 2020 och vi rekryterar nu tre tjänster inklusive den här, för att möta marknadens ökade efterfrågan. Utifrån nuvarande förutsättningar, med en fortsatt hög dos av nyskapande i samtliga av företagets delar, räknar vi med en stark framtida utveckling där du spelar en viktig roll.

– Spännande projekt för företag inom olika storlekar, branscher och geografier där du får möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, utveckla varumärken och kommunikation som utmärker sig.

Omfattning: Heltid.
Plats: Luleå.

Skicka din ansökan till Johanna Öhman, VD på work@samuraj.se. Berätta om dig och dina färdigheter. Inkludera några av dina tidigare produktioner i ansökan.

Rekrytering sker löpande, låt inte din ansökan vänta.

Välkommen till Samuraj!

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.