Vi söker Video Editor / Motion Graphics Designer

Vi söker Video Editor / Motion Graphics Designer

Vi söker nu en skicklig, driven och trevlig Video Editor och Motion Graphics Designer. Du kommer att arbeta med video och rörlig grafik med hög ambitionsnivå för våra olika kunder, och vara en viktig kugge i att utveckla vårt videoerbjudande framöver.

Det räcker därför inte att enbart vara tekniskt duktig. Vi ser även att du vill utveckla dig och dina färdigheter tillsammans med Samuraj, att du trivs att jobba tillsammans med andra roller och personligheter, och att du kan ta initiativ för egna lösningar och se nya möjligheter i projekt utifrån din specialistkompetens.

Hos Samuraj kommer du hem. Vi vill att alla ska trivas och känna sig trygga i sin vardag och som individer, och ges utrymme att utveckla och förbättra sig själv, Samuraj och våra kunders affärer. Vi är idag 10 personer, med en typisk byråblandning av roller men en kanske otypiskt fantastisk blandning av personligheter, och en stämning som vi bara kan beskriva som hejdlöst fin.

Dessa kunskaper och egenskaper ser vi som nödvändiga i din roll

Goda kunskaper i After Effects, Premiere Pro och/eller motsvarande mjukvara.
Goda kunskaper för videoredigering.
Goda kunskaper för motion graphics design.
God förmåga att samarbeta i grupp.
En önskan att utveckla dina färdigheter tillsammans med oss.
En förmåga att ta egna initiativ och föreslå lösningar i projekt.
En schysst attityd och att du vill dina medmänniskor väl.

Dessa kunskaper och egenskaper är inte nödvändiga, men alla är positiva

Grundläggande till god förmåga att filma egen video.
Grundläggande till god förmåga att skapa egen grafik.
Grundläggande till god förmåga att arbeta med 3D-grafik.
Erfarenhet av att arbeta i byråmiljö.

Vi tar emot ansökningar och intervjuar löpande. Hör av dig om du är eller känner rätt person för oss! Skicka din ansökan till work@samuraj.se, berätta vem du är och visa oss vad du kan. Vid frågor, kontakta Johanna Öhman på 0725661741.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.