Samuraj ny kommunikationspartner till Luleå Hamn

Avtalet som fullservicebyrå gäller två år, med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Johanna Öhman

CEO

Luleå Hamn genomför kommande åren ett enormt utvecklingsarbete för att utöka kapaciteten med tre till fyra gånger så mycket gods som i dag, vilket är både en följd och en kritisk del av den pågående gröna industriella omställningen i norra Sverige.

– Vi kan inte tänka oss en bättre start på 2024 än att kroka arm med en så central samhällsfunktion i tillväxt som Luleå Hamn. Vi ser fram emot att med kommunikation, i det stora och i det lilla, stötta hamnens utveckling framåt, säger Johanna Öhman, vd på Samuraj.

Luleå Hamn ägs till 100% av Luleå kommun, och är Sveriges femte största allmänna hamn och den nordligaste av Sveriges fem av EU utpekade Corehamnar. Hamnen är en viktig möjliggörare för den gröna omställningen och en kroppspulsåder för industrin och näringslivet i norr.

– Det händer mycket hos oss i Luleå Hamn, vi driver hamnverksamhet och skapar samtidigt förutsättningar för att bli en möjliggörare i den gröna omställningen. I vårt uppdrag spelar kommunikationen en viktig roll, både internt och externt och vi ser fram emot att starta upp samarbetet tillsammans med Samuraj, säger Stina Sundén Jansson, marknadsansvarig på Luleå Hamn.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier