Samuraj öppnar ett nytt kontor i Stockholm

Nu öppnar Samuraj ett kontor på Södermalm i Stockholm för att skapa ytterligare affärsmöjligheter och komma närmare fler potentiella medarbetare.

Johanna Öhman

CEO

Samuraj har sedan 2013 varit en del av det norrbottniska byrålandskapet och företaget har under det senaste året rekryterat sex nya medarbetare för att möta marknadens ökade efterfrågan. I oktober månad tar Samuraj ytterligare ett steg och slår upp portarna till ett nytt kontor i Stockholm.

– Med kontorsetableringen i Stockholm kommer vi närmare fler branschutbildningar och därmed fler potentiella medarbetare. Det görs även stora satsningar här i norr, och vi vill göra det möjligt för våra medarbetare att verka i två olika näringsliv samtidigt oavsett om du utgår från Stockholm eller Luleå, säger Johanna Öhman, vd på Samuraj.

Samuraj bedömer att den gröna omställningen som pågår intensivt i Norr- och Västerbotten kommer öppna upp nya affärsmöjligheter mellan norr och söder. Med kontoret i Stockholm vill Samuraj bland annat fungera som en nära kommunikationspartner för de som vill vara verksamma på båda platser.

– Etableringen är ett naturligt steg i att bredda vårt upptagningsområde för medarbetare och kunder. Redan i dag har vi flera kunder verksamma i Stockholm, det är roligt att komma närmare dessa och samtidigt utveckla fler kundrelationer på en ny geografisk marknad. Vi vill även fungera som en brygga för de som vill etablera sig i norr eller göra affärer här, och stötta med vår expertis inom kommunikation, förklarar Johanna Öhman.

Det nya kontoret är beläget på Åsögatan 115 på Södermalm i Stockholm. I de 430 kvadratmeter stora lokalerna kommer även andra kreativa näringar att husera, så som produktionsbolag för film och tv.

– Tillsammans blir vi en kreativ hub där vi kan dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Här finns det plats att växa med ännu fler medarbetare, som ett led i att fortsätta stärka och utveckla Samuraj, avslutar Johanna Öhman.

more?

Brand

Strategi

Content

Vi är en kommunikationsbyrå som har kapaciteten, höjden och bredden för att ta dig dit du vill. Helst lite längre. Här ser du ett urval av vad vi kan hjälpa er med, men den här branschen har lika många facktermer som en fiskebåt, så vårt bästa tips är att helt enkelt säga till oss vad du vill uppnå så tar vi oss dit tillsammans.

Brand

Varumärkesstrategi

Identitet

Grafisk profil

Logotyp

Strategi

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Mediastrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Målgruppsanalys

Inbound marketing

Digital marknadsföring

UX

PR

Content

Webbdesign

Webbutveckling

Appdesign

Apputveckling

Copywriting

Grafisk design

UI

Löpande produktion

Printdesign

Sociala medier